Sayfa 47/1006 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 369 - 376 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1. Bu nasıl ekonomik kriz? Borsada hisseler ralli üstüne ralli yapıyor. Yükselmeyen hisseyi dövüyorlar

YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
     Alıntı Originally Posted by drheart Yazıyı Oku
    Bu nasıl ekonomik kriz? Borsada hisseler ralli üstüne ralli yapıyor. Yükselmeyen hisseyi dövüyorlar

Hased etme ne olur, calis senin de olur..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
     Alıntı Originally Posted by bluedream Yazıyı Oku
    Değerli fayıs dostları.
    Başta dudu olmak üzere herkese teşekkür ederim.
    Bu fayıs topiğinde normal olarak KY nin parasının değerini korumak için çalıştığını göz ardı etmeyiniz. Bu durumda doğal olarak alternatif aramak zorunda kalıyoruz. Burası fayıs topiği olabilir ama bu demek değildir ki borsa,altın, vb gibi konuşmayacağız. Bize diyorlar ki fayısda durma paranı ye vaya kredi çek ev, araba, beyaz eşya gibi şeyler al. Ya da borsada paranı ve kendini yem et. Ben de fayısda durmak istemiyorum. Borsada sağlam şirketlere paramı yatırıp hem temettü almak- vergi vermek , hemde ülke ekonomisine, çalışma hayatına katkı sağlamak her vatanını seven vatandaş gibi olmak istiyorum.
    Ama ilk önce devletim beni öpüp kokluyor. Ekonomistler megefonla ülkenin tasarruf eksiği var diye bağırıyor , ama bana kredi al paranı harca diyorlar. Bir taraftan da gizli enflasyonla emekli maaşımı eritiip üstüne sana enflasyon oranında zam yaptık diye söylüyorlar.
    Şimdi elinizi vicdanınıza koyup söyleyin......
    Ben ne yapayım ?
    En sonunda bir tane beni anlayan vatandas cikti cok sukur...

Paranin adresi BIST (tabi gozu kapali degil, calisarak, arastirarak, ogrenerek) barbunun adresi de firin dedim ama kac kisi anladi emin degilim...

Hatta bi ara gelecek tarimda bile demistim..

Syg,

4.  Alıntı Originally Posted by drheart Yazıyı Oku
    Bu nasıl ekonomik kriz? Borsada hisseler ralli üstüne ralli yapıyor. Yükselmeyen hisseyi dövüyorlar

Yabancı oranı az olan hisseler yükseliyor. Karşılıklı işlemler çok fazla. Aynısını yabancıların çok olduğu hisselerde yapamıyorlar çünkü alıcı gördüğü an yabancı satar. Temel analiz ile yükselen hisse sayısı 2 elin parmakları kadardır.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    En sonunda bir tane beni anlayan vatandas cikti cok sukur...

Paranin adresi BIST (tabi gozu kapali degil, calisarak, arastirarak, ogrenerek) barbunun adresi de firin dedim ama kac kisi anladi emin degilim...

Hatta bi ara gelecek tarimda bile demistim..

Syg,
    Dudu Üstadım. Evet sizi anlıyorum.
    Yanlız bir sorunum da şu; Ben nakit kalmak istiyorum ve şuanki ekonomik verilere inanma güçlüğü içindeyim. Orta vadede global sorunların büyüklüğü nedeniyle zayıf tahminle pozisyon almak istemiyorum. Nakit ve gramda kalmak, zarar riskine rağmen bir şey yapmaktan ziyade yapmamak daha iyi olacak kanısındayım.

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değil şahsi yorumlarımdır.

SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
     Alıntı Originally Posted by bluedream Yazıyı Oku
    Dudu Üstadım. Evet sizi anlıyorum.
    Yanlız bir sorunum da şu; Ben nakit kalmak istiyorum ve şuanki ekonomik verilere inanma güçlüğü içindeyim. Orta vadede global sorunların büyüklüğü nedeniyle zayıf tahminle pozisyon almak istemiyorum. Nakit ve gramda kalmak, zarar riskine rağmen bir şey yapmaktan ziyade yapmamak daha iyi olacak kanısındayım.

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değil şahsi yorumlarımdır.

SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    En iyi yatirim gece rahat uyutandir.

Syg,

7. Vakıfbank 200k usd 32 gün %1,75 teklif edildi.

8. Halkbank 30-35 gün için %8.5 oran verdi dostlar. (02.06.2020)

ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 47/1006 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •