Sayfa 264/579 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364 ... SonSon
Arama sonucu : 4631 madde; 2,105 - 2,112 arası.

Konu: HALK Cafe - III

1.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Anarsistler hep demokrat eyaletleri seciyor (Kaliforniya, New York, Minnesota, falan).
    Valiler polise mudahale etmemeleri emrini veriyor secmen tabanini kaybetmemek icin.
    Mudahale edilse cabuk biter.
    TRUMP bu yüzden valilere yürür demek ki.

Evet aynen oyle KD. Trump'in elinde olaganustu hal ilan edip orduyu yollama karti var.

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Hakim daha karar vermedi ama savci uzatilmasini kabul etmedigini soyleyen bir yazi gondermis.
    Bunlar ne zamana kadar bu camuru sürdürecek sence ortak, adamlar gel seni yargilayayim diyor halkbank yonetiminin bu saçma sapan korkak tavrı midemi bulandiriyor, sonuna kadar kaçmak mümkün mü? Dediğin gibi insan ömrü sınırlı endeks olmuş 108…yazıktır yahu. Ya tanıma ya da taniyosan git yargılan, gerçekten sinirlerim kaldırmıyor artık bunların dolambaclarini. Söz konusu tahsisli olunca hukuki surec 1 haftada ne güzel çözülüyor. Benim 8 ayım oldu bu lanet bankada, 3-5 yıl bekleyip ölmeyen ya da öldürmeyen ortak varsa helal olsun, rezil, rezalet...
    Görüşlerim amatör bir yatırımcının akıl yürütmelerinden ibarettir, yatırım yönlendirmesi olarak algılamayınız.

4. konuyu şöyle özetleyeyim:
    arvadı güzel trampın derdine düşerlerse düşünler amma.......amerikanın mikinde olmaz tramp..mramp.

amerikanın menfaatleri neyi gerektiriyorsa odur tramp.

cia nın bi sözü var... "en iyiyi düşün, en kötüye hazırlıklı ol"

gerisi hikaye yani.

5.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Hadi ya. Beraber mi besliyordunuz arilari???
    Yok be, Wis ve Min. komşu, bir zamanlar az mekik dokumadım oralarda. Sıkıysa bunu Güneyde yapsınlar, özellikle redneck böklgelerinde.

6.  Alıntı Originally Posted by SherlockH Yazıyı Oku
    Bunlar ne zamana kadar bu camuru sürdürecek sence ortak, adamlar gel seni yargilayayim diyor halkbank yonetiminin bu saçma sapan korkak tavrı midemi bulandiriyor, sonuna kadar kaçmak mümkün mü? Dediğin gibi insan ömrü sınırlı endeks olmuş 108…yazıktır yahu. Ya tanıma ya da taniyosan git yargılan, gerçekten sinirlerim kaldırmıyor artık bunların dolambaclarini. Söz konusu tahsisli olunca hukuki surec 1 haftada ne güzel çözülüyor. Benim 8 ayım oldu bu lanet bankada, 3-5 yıl bekleyip ölmeyen ya da öldürmeyen ortak varsa helal olsun, rezil, rezalet...
    Ne 5 yılı ben 7 yıldır buradayım. Sonunda 666 ya takılıyoruz.

Alıntı Originally Posted by agha Yazıyı Oku
    Ne 5 yılı ben 7 yıldır buradayım. Sonunda 666 ya takılıyoruz.
    Bravo, ne denir ki, varinii yoğunu bağlanmamışsindir inşallah.. korkunç yahu, 7 yillik yatırım, TL bazında bile zarar geçtik doları. 10-20 kat gitmiş bir sürü hisse var bist100 de 7 yilda.
    Bankalardan verilen krediler ile banka dışı hisselerde insanlar para kazanıyor, ne ironi.. senin benim cebimden ralli yapiyolar.
    Görüşlerim amatör bir yatırımcının akıl yürütmelerinden ibarettir, yatırım yönlendirmesi olarak algılamayınız.

Sayfa 264/579 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •