Sayfa 228/1043 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328728 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 1,817 - 1,824 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by tasarruf Yazıyı Oku
    SBüyük kiskanclik haset var sizde.
    Bizim sıkıntımız yok basqan
    Valla çok kıskanıyorum.

Grafik yok, takas yok, teknik yok, kap haberi yok, temel bilgi yok, sadece hisse adı ve sallamasyon destek direnç var.

Hepinizi nasıl da kekliyor.

Çok kıskanıyorum bunu.

2.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Enerji sektörü için güzel bir gündü. Unutulan enerji sektörleri olabilir . Bu arada hem enerji hem de maden cilik sektörünün başarılı grubu PARK 58 direncini geçti iyi olacak gibi duruyor ...

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    PRKME 3.58 direncini güçlü bir şekilde kırdı. Sirketin hem enerji hemde madencilik ile bir çok projesi mevcut . Hisse geri alım ilede sirketin açıklaması mevcut....

3.  Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Valla çok kıskanıyorum.

Grafik yok, takas yok, teknik yok, kap haberi yok, temel bilgi yok, sadece hisse adı ve sallamasyon destek direnç var.

Hepinizi nasıl da kekliyor.

Çok kıskanıyorum bunu.
    neyse ben gideyim çayımı içeyim paylaşımlarıma GRAFİKSİZ VE KAP HABERSİZ DEVAM EDEYİM hayallerimin peşinden gideyim syn delikan size cevap verme gereği duymuyorum gerekeni yazdım özür dilersen sana söz hem grafikli hem haberli bir hisse söylicem hemde özelden yarın harçlığın cıksın

4.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    neyse ben gideyim çayımı içeyim paylaşımlarıma GRAFİKSİZ VE KAP HABERSİZ DEVAM EDEYİM hayallerimin peşinden gideyim syn delikan size cevap verme gereği duymuyorum gerekeni yazdım özür dilersen sana söz hem grafikli hem haberli bir hisse söylicem hemde özelden yarın harçlığın cıksın
    Hocam kimseye torpil yok. 😀😀

5.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    vay cüneyt abi nasılsın bu arkadaşımızın sorununu cözemedim geldi grafik falan takıntısı var senin grafiklerinden şu topiğimize tta eski topikdeki gibi senin rysas dan bu sene ekmek yedik nihayet
    Hamdolsun iyiyim.. ben eskisi gibi takılmıyorum. Taktalara devam amma... arada sırada bakıyorum forma.

denk gelene ikramlarımız olur yeşil-lisinden.

cümleten hayırlı işler bol kazançlar.

6.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    Biz yetimiz diye . Bize niye yok. Hem abd. de yaşıyormuş [emoji2956][emoji2956][emoji2956][emoji2956]

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    özür dilersen sana söz hem grafikli hem haberli bir hisse söylicem hemde özelden yarın harçlığın cıksın
    İşi rüşvete kadar götürdün ha.

Sağol almiim, görevdeyken rüşvet almıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Başka kimselere de özelden haberli grafikli hisse söylüyor musun. ?

çeteden birilerine.

Sayfa 228/1043 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328728 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •