bizim üfürükten grafikler tutacak galiba.. detaylı inceleyelim bakalım tekrardan..
Originally Posted by sevenhill bizim üfürükten grafikler tutacak galiba.. detaylı inceleyelim bakalım tekrardan.. Merhaba Sn.Sevenhill, Sizin grafikleri nerede paylaşmıştınız? Ben kaçırmışım muhtemelen. Iyi akşamlar dileklerimle,
Originally Posted by fenerlibaris Merhaba Sn.Sevenhill, Sizin grafikleri nerede paylaşmıştınız? Ben kaçırmışım muhtemelen. Iyi akşamlar dileklerimle, merhaba. çok da önemli değiller, öylesine karalamıştım birşeyler.. yarın ve önümüzdeki hafta bir iki gün izlemek lazım hareketlerini.. eğer güzel şeyler olursa tekrar çizeriz.. erken ama uzun vade güzel yerlere gelebilir görünümü var grafikte baktığım kadarıyla..
Originally Posted by sevenhill merhaba. çok da önemli değiller, öylesine karalamıştım birşeyler.. yarın ve önümüzdeki hafta bir iki gün izlemek lazım hareketlerini.. eğer güzel şeyler olursa tekrar çizeriz.. erken ama uzun vade güzel yerlere gelebilir görünümü var grafikte baktığım kadarıyla.. Teşekkürler. Bol kazançlar.
Forum Rules
Yer İmleri