Deniz hocam rheag grafik nasıl
Teşekkürler şimdiden
Deniz hocam rheag grafik nasıl
Teşekkürler şimdiden
bfren de düşen trend çizgisi attım. Düşen kırılmalı. Peki düşen kırılmalı lafı ne zaman kullanılır? her düşen direnç atılınca bu kırılır anlamına gelir mi? Hayır. Neden? Düşen trend kırılımından söz etmek için yükselen dipler gerekli. BFREN de bu yükselen dipler oluşmaya başlamış. Evet düşenin kırılımı daha olası.
2. DÜŞEN TRENDİN KIRILIMI BİR DE GÜNLÜKTE MAV3 BASİT ORTALAMA ATILIR. FİYATIN BU ORTALAMA ÜZERİNDE SEYRETMESİ SIKIŞMANIN YUKARI KIRILMA İHTİMALİNİN YÜKSEK OLDUĞUNU ORTAYA KOYAR
Gece gece zamanınızı aldım. Tekrar teşekkürler. Bakalım önümüzdeki haftaya nasıl açılacak. şimdiden merak ediyorum.
Deniz hocam oylum ve alarkoyada bakarmısınız teşekkürler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
EGGUB DEĞİŞİM 2
BU TOPİKTE BU HİSSE ÜZERİNDE EPEY DURDUM ASLINDA. FORMASYONU BİLE ÖNCEDEN ÇİZMİŞTİM. NEYDİ GÖRÜLMESİ GEREKEN 56,30 BOYUN ÇİZGİSİ KIRILINCA ALINMALIYDI.82 TL FORMASYON HEDEFİNE KADAR TUT SATMA ANLAMI VARDI
TEKNİK OLARAK ZATEN HAZIRDI.PEKİ NE OLDU DA BÖYLE GİTTİ? 1 YILDA ACIKLADIĞI KARI 1 ÇEYREKTE AÇIKLAMASI OLDU HİSSEYİ YUKARI SERT TAŞIYAN. TEKNİK YİNE ÖNCEDEN BİLGİSİNİ VERMİŞTİ HAREKETİN.
TAKASINDA O ZAMANLARDA HEM BİR ÜST GRAFİKTE MAVİ DİRENCİNDE HEM DE TOBO BOYUN DİRENCİNDE PATRON MAL ALIYORDU VE 3 NUMARALI OYUNCU DA MAL ALIYORDU. DİRENÇTE MALI KY DEĞİL PATRON ALIYORSA ANLAM DERİN VE BÜYÜKTÜR..
![]()
Yer İmleri