Sayfa 304/579 İlkİlk ... 204254294302303304305306314354404 ... SonSon
Arama sonucu : 4631 madde; 2,425 - 2,432 arası.

Konu: HALK Cafe - III

Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Ama iki yol var...
    Bir bozdur iki yastığın altına at.
    Herhalde bir kisminin bozulacagini tahmin ediyorlardir, hesaplamalarini yapmislardir.

Sinsi sinsi devam.

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Arçelik yazacaktım oda sabah sabah %2 gitmiş. Orta ve uzun vade de ereğli ana hissemiz yazdık ve savunduk, tskb süpriz ikinci hisse, bu senet belkide aylarca hareketsiz kalabilir, asilsan aseletini göstermeli ama oda çok göz önünde, yazmayan çizmeyen kalmadı. özellikle asilsanda 31,50 kesin stop, bunların yanına arçelik orta vadeli hissemiz oldu. arçelik için bazı formasyonlar ama ama asıl beklentimiz süpriz bir ÖTV indirimi. Merkez bankasından daha düşük bir faiz ile ev araba alındığı ortamda, ötv yi devletin karşılaması gibi garip bir karar çıkabilir, yani buzdolabı alıyorsun parayı devlet veriyor, birde içini dolduruyor.

Halkbank için zaten yazan çizen çok, bence halkbank da işler yoluna girdi, aşırı bir dalgalanma olmadığı sürece trendi izlemek lazım. 5,36 üstünde başka bir kanalda gidiyor.

ÖTV indirimi gelirse doaşları 15-16 arası göndermeyi planlıyorum

3.  Alıntı Originally Posted by 66Trader66 Yazıyı Oku
    ÖTV indirimi gelirse doaşları 15-16 arası göndermeyi planlıyorum
    otomotiv değil beyaz eşyada övt gelir, passat almak için devlet ötv indirmez, tofaş almak için olabilir, yani her türlü ALİ koç kazanacak, Şahenk kazanamayabilir. Ayrıca Şaheng, Zorlu gibi bazen ters yola girebiliyor. Yani fabrika kurulacak kararı çıksa sırf kötülük olsun diye senedi tersine cevirebilir.

Çok büyük bütçe açığı var.
    Vergi indirimi zor.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Ben ikinci yarı her şeye çifte vergi bekliyorum.

ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

6. Bu hafta 5.8x deneyebilir miyiz? Bunun üstünde kapanışlar bize ivme kazandırır.

7.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Vergi indirimi zor.

Vergi indirimi zararsız olması için beyaz eşyada olabilir, büyük bir etkisi olmaz en azından tüketim hareketlenir. emlak ve otomotive verilen faiz desteklerinin yanında milyonda bir gibi bir oran. yani bir ihtimal diyelim bu ötv indirimi.

8.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Vergi indirimi zor.

Halkın alım gücü çok düştü. Örneğin 1 otomobil bana 1 otomobil devlete anlayışı bitmelidir. Halk artık dolaylı vergilerinden dolayı bıktı. Büyük vergi oranları ile büyük vergiler toplanamaz, küçük vergi oranları ile sürümden kazanarak istenen vergi oranları toplanabilir.

Sayfa 304/579 İlkİlk ... 204254294302303304305306314354404 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •