geçen sene fonet ve odaş tekniğini beğenmiştiniz. 2 si de harika prim yaptı![]()
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
TKFEN__
VESTL__
dikkat çekmek amacı ile yapılan bir paylaşımdır. daha iyi hisseler bulmanız dileği ile
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
xu100 dirençler ilk etapta 111403... ve 111.815
uzun yolculuklarda bazen çay molası, ihtiyaç molası, verirler.. bizde biraz mola verelim
RYGYO
TKFEN
VESTEL
ilave olarak,
KRDMB
dursun bakalım. bunlar benim gerçekten yönü yukarı olarak düşündüğüm hisseler
borsanın yükselişine sağlam bir sermaye yi sağlam bir hisse üzerinde tutarak değerlendirmek istiyorum düşünen varsa ben AKBNK öneririm. çünkü 5.41 den yukarı fişeklemiş ve kapanış itibarı ile çok fazla primli sayılmaz bence. ama eğer güzel bir para kazanmayı hedefliyorsanız, %10 gibi bir zararı göze almalısınız. çünkü 5.41 destek kırılması durumunda kağıt bozulacaktır. bu görüntüye göre bir sıkıntı yok.. yok yana yatacakmışta, yok çamura batacakmışta, gibi masal dinlemektense olayı bu şekilde değerlendirmek daha akıllıca olur. yazmaktan biraz, biraz, sıkılmaya başladığım için son önerimi yazayım istedim. evet şu yukarı bu aşağı diye yazıp çiziyoruz ama öyle ağaç gibi dikilerek oyun olmaz. bunun alacak yeri veri var, satacak yeri var, varda var yani.. sayfalara bakıyorum ortalık yarış alanına dönmüş. nasıl olsa yazmaya para almıyorlar. rüzgar ne taraftan eserse dön babam dön![]()
Yer İmleri