Originally Posted by
hayrani
qinvest portföyle görüşüp tefaştaki bir çok kurumun fon alım satım saatlerinin 13.30 olduğu halde wqinvest fonlarının 12.30'a kadar alınıp satılabildiğini ve bu durumun yatırımcıları madur ettiğini söyledim. konuyla ilgili kendilerine mail atmamızı, ayrıca bu konuda ne kadar çok talep olursa konunun daha kısa sürede değerlendirilebileceğini belirttiler. şu an elimizde qinvest fonu olsun olmasın, konuyla ilgili olarak
bilgi@qinvestportfoy.com
adresine mail atarsak faydalı olacağını düşünüyorum dostlar. görüşmemde katılım hisse fonu sekmentinde sadece üç adet hisse fon olduğunu, qinvest portföyün uzmanlığında kurulabilecek bir katılım fonunun başarıda ilk sıraya yerleşebileceğini ve bu konunun da değerlendirilmesi gerektiğini belirttim. konunun zaman zaman gündeme geldiğini, ancak yeterli ilgi olamayabileceği endişesiyle ertelendiğini, bu konuda da kalıcı olması açısından mail yoluyla öneriler gelmesinin süreci hızlandıabileceğini belirttiler. bol kazançlar dileğiyle
EID fonum var ve benzer sıkıntıyı ben de yaşıyorum, atacağım mail ben de..
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer İmleri