Sayfa 143/440 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243 ... SonSon
Arama sonucu : 3516 madde; 1,137 - 1,144 arası.

Konu: ULUUN - Ulusoy Un Sanayi

1.  Alıntı Originally Posted by kubilayn Yazıyı Oku
    Türkiyedeki vergi sistaminden kaynaklanor bu durum.Yatırım yapan şirketlerin iilk yıllar VD bilançoları zarar yazıyor sonradan kar a geçiyor.Brisa aksarayda büyük bir fabrika yaptı öncleri zarar kısa bir süre sonra güzel karlar açıklıyor.Sorun iki kurumun vergi düzenleme usulü farklılığından kaynaklanıyor.ULUUN GEÇEN YIL VD ZARAR DI SPK YA GÖNDERDİĞİNDE KAR VARDI.bURADA DAHA KAĞIT 3 LERDE İKEN ARKADAŞLARI UYARMIŞTIM BU FARKLILIK YÜZÜNDEN.ŞİRKET BİLE GEÇEN YIL SONU BİLANÇOSUNU KAPA İKİ KERE DUYURDU DİYE HATIRLIYORUM.İKİNCİ DUYURUDA HİSSE HAREKETLEDİ
    Ben satışlardan bahsediyorum. Vergi dairesinde 560 milyon bilançoda iki katı geldi. Bu kadar büyük fark nasıl olabilir?

2.  Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    Şirketle alakalı değil yasal bir durum yani şirketi eleştirmedim mevzuatı eleştirdim.
    Tamam da şirket açıklamak zorunda mı her dönem bildirilmemiş geçmişte, çoğu şirket te böyle bir kap göndermiyor.

3.  Alıntı Originally Posted by TarkanTatlitug Yazıyı Oku
    Tamam da şirket açıklamak zorunda mı her dönem bildirilmemiş geçmişte, çoğu şirket te böyle bir kap göndermiyor.
    Her şirkete değil bazılarına sadece bu yükümlülük var..Mesela bankalara yok.

4. Tabii şirket bu bildirimleri yapmazsa sorumlu olur.Ancak SPK bu işe el koymalı en azından halka açık şirketlerde.

5.  Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    Her şirkete değil bazılarına sadece bu yükümlülük var..Mesela bankalara yok.
    Yani bu dönem uluun petun pnsut pınsu gönderdi daha önceki dönemlerde sanırım 1 kaç kere daha göndermişler o kadar her dönem varsa ben bulamadım. Bu dönem hepsi gönderdi aynı anda ve birlikte hareket ediyorlardı son 2 gün hariç bence tuhaf yani

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    GÜZEL 19 milyon kar belli idi birilerinin içeriden haber aldığı bunu anlatmaya çalıştım ama bunların kötü niyetli olduğunu anladım doğrusu şu borsamızda spekler ile iş birliği içinde hareket etmeyen neredeyse hiç patron hissesi yok koçlar hariç düzgün ve ahlaklı patron aramak bizim borsada samanlıkta iğne aramak gibi
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,717
     Alıntı Originally Posted by ata_306 Yazıyı Oku
    GÜZEL 19 milyon kar belli idi birilerinin içeriden haber aldığı bunu anlatmaya çalıştım ama bunların kötü niyetli olduğunu anladım doğrusu şu borsamızda spekler ile iş birliği içinde hareket etmeyen neredeyse hiç patron hissesi yok koçlar hariç düzgün ve ahlaklı patron aramak bizim borsada samanlıkta iğne aramak gibi
    haklısınız rtalb glryhden egeen ve kartondan sonra doğrudur!Mehmet Emin Karamehmet gibi bir patron görmedim
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    karamehmet mi sayın filozof şaka mı yapıyorsunuz acaba ? benim hemşerim o adam sayardım ama burda ne iyiliğini gördünüz ki kaplaminde neler çevirdi türkceli sayma bile son zamanda biraz topladı belki ??
     Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    haklısınız rtalb glryhden egeen ve kartondan sonra doğrudur!Mehmet Emin Karamehmet gibi bir patron görmedim
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

Sayfa 143/440 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •