Bu nedir yahu vergiye sunulan beyanname berbattý bilanço çok iyi böyle bir þeye nasýl izin veriliyor inanýlmaz! Beyannamede satýþlar 560 milyon gözüküyor burada 2 katý neredeyse! Neyse hayýrlý olsun size.
Bu nedir yahu vergiye sunulan beyanname berbattý bilanço çok iyi böyle bir þeye nasýl izin veriliyor inanýlmaz! Beyannamede satýþlar 560 milyon gözüküyor burada 2 katý neredeyse! Neyse hayýrlý olsun size.
En az 3 tavan bekliyorum
Ama bu aralar ben ne beklesem olmuyor
Vergi dairesi bilançosu ile moral bozup satanlara yazýk degilmi? Ben bir yazidada yazdým daha önce.Spk bu iþe bir çözüm bulmalý.Madem Borsada geçerli olan Spk.bilancosu bu bilancoyu kap ta niye aciklatiyorsun.Sana gondersin sende SPK.aciklanana kadar açýklama.yazik çok yazýk.Bilgiye ulaþanlar prim veriliyor.
Yine þirketi iyi incelemeyenler gözden kaçýrdýlar bilançoyu.Baðýra baðýra geliyorum diyor.defalarca anlatmaya çalýþtým.Sayýn filozof kardeþim egendede ayný þeyleri söylüyordum.Ben demiþtim demek hoþuma gitmiyor.Ancak daha aþaðýlardan toplamak hevesiyle yeterli miktar toplayamamýþtým.
Borsada alýnacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz
Yer Ýmleri