Sn sevenhill
Paylaþýmlarýn için teþekkür ederiz.Hepsi birbirinden deðerli.
Ciddi bir okuyucu kitlesi var burada.Sozun en güzeli söyleyenin doðru söylediði dinleyenin de yararlandýðý söz demistim.
Bilginin zekatýný paylaþarak verebilirsin.
Haklýsýn ego ben , ben.Dunyadaki barýþýn olmamasýnýn birincil nedeni ego , kibir...
Paylasirsan yorumlarýný sanimiyetimle söylüyorum sevinirim.Buradaki pozitif enerjiyi baskýn kýl.
Bol kazançlar.
Dün 22 milyon civarý hacim yaparken an itibariyle 6 milyon küsur hacim oldu. Bu da gösteriyor ki satýcilar istahsýz, malý kaptýran pisman oluyor. Her an her þey deðiþebilirde sonucta borsa, kazanmak veya kaybetmek alýnan riske baðlý, maliyetler yatýrimcinin yönünu belirliyor.
Gercek olan un. Un çoðu gidalarýn temel maddesi. Uluun un sanki önceden krizi biliyormuþ gibi yapmýþ olduðu yatýrýmlar tam yerinde olmuþ.
Patron okumus yazmýþ genç ve dinamik bir adam, kendisine baþarilar dilerim, yolu açýk olsun. YTD
SM-J810F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Belkide spek mal topluyor bilemeyiz...en güzel mal yükselirken toplanirPOT-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2 ay önce bi Arap trader la yazýþýyorfum. Petrol 13-15$ a düþer demiþti. Þimdi dünya aldýðý petrolü nereye koyacak yer bulamýyor.
Dünyada 5 milyar insan hareketsiz, 7 milyar yazaný da gördüm. Gýda ve ilaç hariç taþýmacýlýðý yapýlan biþey de yok.
Ülkeler burun delikleri, kulak arkalarýna kadar petrol stoklamýþtý.
Çün de 2. Dalga yayýlým baþladý. DSÖ daha en kötüyü görmedik diyo. 2015 te bugünü birebir tarif eden Bill, aþý iþi 2021 sonbahar diyo.
Arap yazmýþ, dünya özellikle Afrika ve Hinfistan kýtlýða açlýða doðru yol alýyor. Un u dünyaya sizün ülkeniz daðýtýyormuþ yazmýþþ.
Eee Kamil, suriyede petrol vardý, iranda vardý, ýrakta petrol vardý, arapta katarda vardý. Yýllarca Antalya da 35 yýldýzlý otellerde havuz baþýnda orama nargile burama nargile takýldýnýz. Þimdi de biraz siz takýlýn bakim yazacaktým, yazmadým tabi ki.
4 bir tarafýmýz ülkelerden petrol çýkarken biz yatýrýmýmýzý Un a yaptýk.
Tabi ki öncelik kendi insanýmýz. Önce can sonra Canan. Hak olan, sünnet budur. Lakin biz düþmanýmýzla bile ekmeðümizi bölüþmüz insan evlatlarýyýz.
Ýnþallah bu þirket Afrikada ki mazlumlara da Un verecek, hindistana da Avrupaya da Amerikaya da Un verecek. Kimseyi aç býrakmýycaz.
Saðlýkçýlar kadar Un üretenler de, çiftçilerimiz de çok kutsal bi görevi uhde ediyorlar.
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri