Sayfa 324/579 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424 ... SonSon
Arama sonucu : 4631 madde; 2,585 - 2,592 arası.

Konu: HALK Cafe - III

1.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    ereğli bir hisse senedi, hisse senetlerine borsacılar kağıt diyor tahta diyor. o halde bizde kağıt diyelim ve Japon ileri bilim sanatı olan ORİGAMİ olsun diyelim. ORİGAMİ= Kağıt katlama sanatı.

O çizgi üstünde iki tane küçük çanak var. Soldaki çanak dibi 7 lira, çizgi 8,63 katlama uzunluğu 163 kademe. 10,26. Bu aracı kurumlar hedef fiyatı buradan buluyor.
    ereğli sayfasında geçen hafta eklemiştim.benim de 10 cıvarı bir formasyon hedefim var.herkesin gördüğü sır değildir
    bugün sanki biraz baskı vermişler ereğli tahtasına .

2.  Alıntı Originally Posted by enigma72 Yazıyı Oku
    ereğli sayfasında geçen hafta eklemiştim.benim de 10 cıvarı bir formasyon hedefim var.herkesin gördüğü sır değildir
    bugün sanki biraz baskı vermişler ereğli tahtasına .
    yasaklar yüzünden bir talep artışı var, bir şekilde hayat devam ediyor, dünde son yasaklar kaldırıldı bir okey ve nargile kaldı, zaten reis onlara karşı.

3. Asilsan formasyondan yada onun zincirinden kurtulmaya çalışıyor. %2,5 yukarıda. Günü 32 üstü kapatması dileğimizdir.

4. Şovalye 666 günde bir kez asilsan ve migros resmide eklersen duacı oluruz. her ana gerek yok, dilediğin an bir kez yeterli.

Pavyonlar ne zaman açılıyor.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

6.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Pavyonlar ne zaman açılıyor.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    3-4 ay önce ereğlide yeni bir yer kiraladım, kontrat imzaladık, mal sahibi, abi akşam bir yere gitme pavyona gidelim dedi. Valla hayatımda hiç gitmedim o ortamları bilmem dedim. kızıldağ pavyona karşı.

7. Migros %2, asilsan %2,91 hay maşallah, Allah bereketini artırsın. Bunları bölmem lazım, bunlara bedelsiz aşılamam lazım. Böyle olmayacak, ikiside 30 lu yaşlarda, şöyle 14-15 yaşlarına çekmem lazım. Gerekli kulis çalışmalarını başlatıyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Migros %2, asilsan %2,91 hay maşallah, Allah bereketini artırsın. Bunları bölmem lazım, bunlara bedelsiz aşılamam lazım. Böyle olmayacak, ikiside 30 lu yaşlarda, şöyle 14-15 yaşlarına çekmem lazım. Gerekli kulis çalışmalarını başlatıyorum.
    8,6 yaş ereğli verelim abimize .katlasın da büyüsün .

Sayfa 324/579 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •