Amiiin... Yaþarken de toprak gibi olmak lazým... Ayný demokrat76, asil adýyla Faruk Ak kardeþimiz gibi... Allah u Teala rahmetiyle muamele etsin.
RNE-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Amiiin... Yaþarken de toprak gibi olmak lazým... Ayný demokrat76, asil adýyla Faruk Ak kardeþimiz gibi... Allah u Teala rahmetiyle muamele etsin.
RNE-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayýn demokrat76 ile belkide bu forumda nadir görüþen insanlardan biriyim, onun kadar naif kalp kýrmayan Kul hakkýndan korkan ve iyi bir insan görmedim Mevlam rahmet eylesin Peygamberimize komþu eylesin ruhuna ne olursunuz Fatiha okuyunuz
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir
Epeydir forma girmiyor hisseyi bile takip etmiyor hatta telefonundan anlik borsa takiplerini bile silmistim
En son 86 lardan alip corora virus mevzusu cikinca terste kalip 39 kuruslari gordugumde beni sinirlerimi yipratip o gunden beri ihlaslarim duruyor lakin takip bile etmiyor ara sira kac kapatmis diye tv den teleteksden bakiyordum halada öyle yapiyorum ihlaslar ne kadar duserse dussun yatirdigim ve bekledigim zamanida hesap edip ciddi para kazannadan ihlas danda ayrilmayi dusunmuyorum gazete 4 olacak iheva 2 yayin da gidecek ihlasi 80 den satacam yok oyle bi dunya ben para kazanamiyorsam tahtacida kazanmadin oda benimle birlikte yillarca beklesin.
Demekrot arkadasin yemin ederim ki az evvel forma ilk defa girip simdi vefat ettigini gördüm
Cok üzüldüm allah rahmet eylesin.
Yorumlarimin tamamý hayal ürünüdür ve asla al sat ve tut tavsiye si deðildir...
Yer Ýmleri