Sayfa 128/215 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178 ... SonSon
Arama sonucu : 1716 madde; 1,017 - 1,024 arası.

Konu: METUR - Blume Metal Kimya

1.  Alıntı Originally Posted by magnefito Yazıyı Oku
    Yarın belli olur. Bence dünden satamadıklarını bugünle paçal yapıp verdi gibi.

SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    mal yedirdiğini hiç sanmıyorum belki 2.lerin altına dahi gidebilir ama mal yedirme işi yok adamlar 1 lot dahi satmıyor bbc danışmanlık yüzde 33 malı toplamış senelerdir görmedim 1 lot dahi sattığını satsa kap açıklamak zorundalar varsa 100 bin lotun koy bakayım 2.20 ye dene bak nasıl alıyorlar..ama olabilir düşebilir ama amaç mal toplamak hemide sonuna kadar toplamak peşindeler..

2. üst kademeri doldurun farketmez paçal tavana kadar koy bir milyon lot almazsa kendimi asarım 2.08 vermişmiş niye bekledi seans sonunu hep aynı dümen düşükten kapatmak işleri baskı yani..

Hayırlısı. Dedimya sonra belli olur. Biz çıkmasından yanayız. 2.15 de hergün lotlar eksilmeden duruyor. Alabilirler.

SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    bu ne ısrar aynı yazıyı iki kere paylaşmak sattıysan işine bak kardeşim herkezin aklı var
    muhteberi .....allah çooookkk çoookkk yardımcın olsun kardeşimmm,,,,,akıl almaz derecede yardımcın olsun ..öyle böyle değil....bol kazançlar....hoşçakal....dostum.....
    '' Kendi hayellerini masallarını paranoyak saplantılarını gerçek beklentilerin paradoksunda öldürmek boşa geçen zamanın kazançsız kaybeden dejavusudur''........Tam türkçesi ''aptallar olmasa akıllılar nasıl geçinir''........FIRSAT VERMEYELİM

5.  Alıntı Originally Posted by egecballh1 Yazıyı Oku
    muhteberi .....allah çooookkk çoookkk yardımcın olsun kardeşimmm,,,,,akıl almaz derecede yardımcın olsun ..öyle böyle değil....bol kazançlar....hoşçakal....dostum.....
    '' Kendi hayellerini masallarını paranoyak saplantılarını gerçek beklentilerin paradoksunda öldürmek boşa geçen zamanın kazançsız kaybeden dejavusudur''........Tam türkçesi ''aptallar olmasa akıllılar nasıl geçinir''........FIRSAT VERMEYELİM
    he biz aptalız kardeşim sen akıllı ol devam et işine bak..

6.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    he biz aptalız kardeşim sen akıllı ol devam et işine bak..
    hayır lütfen yanlış anlamayın asla ve katta size değil lafım......genelleme yaptım....

özür dilerim aslında siz haklısınız......çünkü herkes inancı doğrultusunda hareket eder .....saygı duyuyorum hoşçakalın hepinize bol kazançlar....

7. Bist bugün eksi olur bu da gelir 2.03 - 2.04 civarına YTD

8. dengesiz bir hisse daha açılışta yanılttı beni

Sayfa 128/215 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •