Hocam sizi kızdırdıysak affola bu kadar değerli bilgilerinizi bize sunarak bişiler öğretiyorsunuz yorumlarınız hep çıkıyo insan heycan yapıyo kendinde olan hisseyide hemen soruveriyo güzel bi yorumda gelirmiacep diye kozaa kozaa diye başınızı şişirmiştim özürdiliyorum sizden sizde haklısınız robot dilsiniz bundan böyle izliyicem sizi iyi geceler..
USD GRAFİGİMİZ!!!!! Çok önemlidir dikkat!!!!
Dün paylaştığım endeks grafiğine müteakiben yol haritamız, 3.50 üzeri kaldıkça taşınabilir, altına sarkarsa 2018 yılına kadar sürünür
Önümüz yaz turist falan ne bileyim sesli atıyorum
3.90 üzeri atarsa çarşı pazar karışır endekste dikkat
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selam dostum,.. seninkini merakla bekliyorum ama bende dayanamadim iste
EKGYO basit grafiksel analiz...
Oncelikle death cross (50/200) olusmus ama hemen yine yukari cevirmis kafasini ancak henuz kesmemis. Muthis bir silkeleme hareketi olabilir. Onceki orneklere (daire icindekiler) ve ana trende gore orta vadeli hedef yaklasik 4.00 - 4.10 tl. Asmasi gereken engeller grafikte belli, 3.05 te gap te var henuz kapanmamis... Stop-loss kisada 2.94 (200 gunluk), ortada 2.80 -83 ler.
![]()
Akıl, akıl olduğundandır ki işlerin sonunu görür; sonu görmeyen akıl, nefis kesilir.
Kozaa tuzaklarla milleti kahreden bir hisse o yüzden mesafeli yaklaşıyorum ki şöyle
Sol enbasta Obo sonrası ciddi düşmüş
Sağ en başta daire içine aldığım yerde Obo ihtimali var!!!!!!!!'
Ama yeşil direnci geçerse Obo çöp olur hedefi kırmızı alttan gelen direnç
Elimdeki burda paylaşmadığım indikatorlere göre obo ihtimalini bir önceki örnekle gösterdim, sadece bir ihtimal diye cunki ben bir hisse almadan önce 40 dereden su taşırım
2.15 alti kesin stop üstünde hep bir 3.80 vardır olacaktir, altında ise hep bir 1.40
Odas!!!!!
2014 aralık ayındaki daire içine aldığım yerden kaçınca üsteki maviye gitmiş koşmuş resmen
Suan yine aynısının tıpkısı gibi mavi daireye koşuyor
Tahtacı super grafik yapmış ders gibi bir fincan kulp
Bu borsada para kazanamayan gitsin kendini denize atsın ocak ayında
2ay gibi önce burda paylaştığım ve 3.50 den maliyetlendigim, göbeğimi kaşıyarak seyrettiğim devasa bir W formasyonlu grafik
Ciddi hacim yapti, sebep nasıl bir haber ki ?????
Hayrolsun,
4.90 alti kesin stop yapılır
Super bir Tobo 1.24 direnç kırarsa onay alır hedef üst kırmızı direnç
Hacim muazzam
Endeksteki ralliye katılmayan Ender bir hisse
Stop 1.17
Takipppp
Yer İmleri