Sayfa 534/615 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544584 ... SonSon
Arama sonucu : 4914 madde; 4,265 - 4,272 arası.

Konu: HLGYO - Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Aylık takas..bol kazançlar..

2. Yıl 2020 ve Haziran ayının yani yılın yarısına gelmek üzereyiz. KİK' ten muaf tutulmak demek buraların alıcılarının hazır olması demek. Sabreden kazandı, kazanmaya devam edecek.

3. bugün çok uyuz.. takip listemdeki tek eksi gyo ..ytd

4. Kesinlikle doğru.faiz getirisi olmayinca kulaktan dolma yarım yamalak bilgilerle tüm parasini hisseye yatirip parayi katlayacagini sananlarla doldu şu ara borsa.bunları spekler de görüyor.bunlara esaslı bir şaplak atacaklar ama arada gerçekten yatırım amaçlı bilinçli yatirimcilarda kaynayacak.
     Alıntı Originally Posted by trakyalı Yazıyı Oku
    Borsaya borsanın b sini bilmeyenler girmiş.
    Araştırmadan hisse alanlar hüsrana uğrarlar.
    Y.T.D.

5. seni aldığım güne yazıklar olsun..tüm gyolar tavana gidiyor..bu hala kırmızı yakıyo.. boş sığ bir kağıtmışsın...ytd
    Son düzenleme : zeugma07; 10-06-2020 saat: 12:30.

6.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Keyifler nasıl millet !
    Selam, beklemeye devam. Yanına OZKGY ekledim; önümüzdeki 1-1.5 yıl gyo lardaki pd/dd iskontosunun giderek azalacağını ve "kaliteli" olanların defter değerine yaklaşacağını değerlendiriyorum dostlarım.

Halk-PETROL Guest
     Alıntı Originally Posted by zeugma07 Yazıyı Oku
    seni aldığım güne yazıklar olsun..tüm gyolar tavana gidiyor..bu hala kırmızı yakıyo.. boş sığ bir kağıtmışsın...ytd
    Kardeş siz ne yiyip ne iciyorsunuz ?

%300 yükselmiş hisse..

Halkbankası 8 lira iken bu hisse 70 kürustu.

Halkbankası 5 lira bu hisse 2 lira

Pesss pesss pesss

Bu borsaya yeni giren tayfa çok acayip yahu. Eskilerin turşusu çıkmışken su mesajlara bak..

8.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Selam, beklemeye devam. Yanına OZKGY ekledim; önümüzdeki 1-1.5 yıl gyo lardaki pd/dd iskontosunun giderek azalacağını ve "kaliteli" olanların defter değerine yaklaşacağını değerlendiriyorum dostlarım.
    Kalitesizlerin çok daha hızlı hareket sergilediklerine bakmayın dostlarım. Çok yakında bilançosu iyi olanlar pd/dd 1 seviyesinde işlem görmeye başlayacak, bunun işaretleri.

Sayfa 534/615 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544584 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •