Sayfa 22/1001 İlkİlk ... 1220212223243272122522 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 169 - 176 arası.

Konu: Viop-XX

1. 50.000 TL nakitim var. Ağustos vade endeks satış kontratı almak istiyorum. Riski iyi yönetebilmek adına kaç kontrat almalıyım başlangıçta? Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler

Alıntı Originally Posted by borsa1978 Yazıyı Oku
    Dow vadeli desteği tam olarak kaç
    bura destek.
    ama destekler kırılmaz diye bir şey yok

3.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    dow shorttan deli kaz yazdım bizim vioptan zarar nasıl bu iş anlamadım iki tarafıda kapamıyorum sonu konulu film olmasında.
    Açılışta bütün shortları kapattım.Ne mal olduklarını bildiğim için. Dün tepede inim inim inlettiler çünkü. Bu viop kesinlikle shortları çarpma üzerine kurulmuş onu anladım. Sizin kontrat sayınız da fazlaydı sanırım atmıştınız buraya. Yüklü ky short oldugu icin vermiyor olabilirler

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Buyük ihtimalle öğleden sonra dow toparlayacak. bizimki bunu bildiği için alım yapıyordur. haziran vade bitene kadar 108,000 altına indirmeyecek pala

5.  Alıntı Originally Posted by hakansahin Yazıyı Oku
    https://twitter.com/iriscibre/status...167998465?s=19

Adam SPK 5 duzeyini bile icat etmis.��
    Yaşlı teyzeleri arayıp hesabınız terör örgütleri tarafından ele geçirildi dolandırıcılığı kadar iğrenç işler

Bu borsanın b... çıktı çıkacak

Sur dibndeki at hırsızlarına rahmet okutur bunlar

6.  Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    50.000 TL nakitim var. Ağustos vade endeks satış kontratı almak istiyorum. Riski iyi yönetebilmek adına kaç kontrat almalıyım başlangıçta? Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler
    5 kontrat yeter.

7.  Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    50.000 TL nakitim var. Ağustos vade endeks satış kontratı almak istiyorum. Riski iyi yönetebilmek adına kaç kontrat almalıyım başlangıçta? Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler
    Abi ben olmak isterdimde kaldıracı ayarlayamadığımdan sürekli batıyorum.

Sayfa 22/1001 İlkİlk ... 1220212223243272122522 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •