Elimdeki 128.000 maliyetli shortlarin %60 ini 126200 kapadım az önce 127425 ten biraz shortladim. Elimdekilere stop yazayım diyorum algi yapıyorlarsa stopu patlatıp doner kafayı yerim. Pala kesinlikle dow un toplama ihtimaline oynuyor.
Elimdeki 128.000 maliyetli shortlarin %60 ini 126200 kapadım az önce 127425 ten biraz shortladim. Elimdekilere stop yazayım diyorum algi yapıyorlarsa stopu patlatıp doner kafayı yerim. Pala kesinlikle dow un toplama ihtimaline oynuyor.
Aselsanda devur teslim ne zaman bitecek acep?
bence çok düşük bir ihtimal ama damadını bakanlıktan alıp cumhurbaşkanı yardımcısı yapar mesela...yerine de piyasaların olumlu algılayacağı bir ismi getirir...bu bile o vakte kadar piyasaları zinde tutmaya yeter...böyle bir durum olursa kararın açıklandığı ertesi sabahta ciddi bir yukarı GAP ile final yapabilirler...sadece olasılık tabii bunlar...geçende vardı ama böyle bir haber...
diğer bakanlıklara kimlerin geldiği gittiğinin önemi yok piyasa için...tek önemli kısım hazine ve maliye bakanlığı kısmı...
dowda 26.700 direnci var
Darbe den 10gun önce öyle almislardiki piyasayı 10_12 bin gitmişti. Cuma günü son 5 dakika piyasanın başına oturdum. 1-2 short derken aklım tutulmuş nasi olsa çok gitti hafta sonu bisi olur küçük bi düzeltme gelir umuduyla vop hayatımın en yüksek pozisyonlardan birini açmıştım. Piyasa kapanınca acayip stres yaptım aklım başıma geldi altın vuruş yaparlarsa inanılmaz zarar yazarım diye korkuyordum. 3 saat sonra darbe oldu. P.tesi eksi 4000 açtı dolar darbe olduğunda 2.89 du 3.01 kapamıştı. Sabah dolar 2.91 e kadar geldi piyasayla eksi 1700 e kadar aldılar spot acılana kadar nerdeyse artıya gelicekti. O yarim saatte öyle bir algi yaptıklarki tüm shortlarimi kapadım. Sonra bir vermeye başladılar 109 lardan 86 ya kadar ilerleyen günlerde. Kısaca pala maldaysa umursamaz takı algi bozana kadar. Ama düşmesi gerekiyorsa geçte olsa verir bi şekilde.
Tribal kazanacaklarına oynadılar çıkması oyuzdendi.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Yer İmleri