Sayfa 586/1001 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,681 - 4,688 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by md1 Yazıyı Oku
    xtkjs endeksi için %43,44 yılbaşından itibaren ki getirisi, yıllık ise %149. tte yıllık %117,82 ile daha az getirmiş.
    kat50 içinde yıllık getiri %69 gözüküyor. mps %88,47 ile daha iyi getiri sağlamış.
    çok teşekkür ederim. ekran okuyucu yıllık değişim diye okuyunca yılbaşından bu yana olan değişimi kastettiğini anlayamadım ama bir tuhaflık olduğunu da hissettiğimden sormak istedim. şimdi anlaşıldı

eurobond lar yerli bankaların rasyoları tutturmak için alışları ile düştü zaten, az bir yeri kaldı mı bilmem. lakin çoğu alındı. eurobond uzun vadeli bir yatırım, daha doğrusu vade sonuna kadar tutmazsan vergi çıkar, elde cücüğü kalır. şu anda almak, riskine değer mi? şu an dolar almıyorum, dolara bağlı bir şeyi neden alayım.

3. Teşekkürler. Kazık yedikçe öğreniyoruz. Elinizdeki paradan kapmak için çok fena işler dönüyor piyasada. Müşteri çekmek için riske giriyorlar nasılsa zarar fon alana kitleniyor. Bizim yapacağımız bir şey yok derler en fazla maille müşteriye.
     Alıntı Originally Posted by Ege35 Yazıyı Oku
    Sizin adınıza üzüldüm, geçmiş olsun.
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2020
    İkamet
    Cincinnati, Ohio, USA
    Gönderi
    1,700
    Yabancılar net 103 milyon dolarlık menkul kıymet aldı

Merkez Bankası'nın verilerine göre, yabancı yatırımcılar geçen hafta net 103 milyon dolarlık menkul kıymet aldı. https://m.bloomberght.com/yabancilar-net-2257694

5.  Alıntı Originally Posted by breakeven Yazıyı Oku
    hmm ozaman östleri fonlar aracılığıyla yatırımcı dolduğunu görünce tahvilleri ödemeyiz deyip köşe olurlar yeterki kümes dolu olduğunu görsünler kümesin kapısını kitleyip katliammı yapabilirler gibi anlıyorum. böle böle zengin oluyo millet olurmu olur iyi oldu östlerden uzak durmakta fayda var 1-2 puan fazla için

ben süt firması biliyorum bilançonun yarısını süt stoğu göstermiş denetim firmasıyla katakulli yapmıştı tahvilleri sattı sonra ödemedi ama iyi para kaldırdı denetim firmasına cüzi ceza kesmişlerdi
    aynen oyle. dünya göz gibi para pasan firma tahvil ödemeye gelince param yok diyor. nasılsa kalan parayı 24 taksitte ödeme planı çıkaracaklar ona. olan ost alan gariban fonculara oluyor. cunku onceden para babaları fondan cıkış yapıyorlar. içerden haber geliyor. kalan küçük yatırımcılar benim gibi fonda bummmm. 1-2 puan için ciddi risk var. risk gireceksem zaten birsürü seçeneğim var. rating kuruluşları bile işin içinde. ne kadar uğraştım o dönem. hepsini şikayet ettim. ama denetleme kurulumları malesef yeterli değil yada başka durumlar var.

6. Yesil rengi olan uzun zaman sonra ilk defa AL sinyali verdi sistemde..

7.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Dow -3kusur bahar bitiyor gibi..
    Bahar mı kış mı bilemeyiz
    En iyisi kademeli alım.
    Saygılar.

8.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    Yesil rengi olan uzun zaman sonra ilk defa AL sinyali verdi sistemde..
    6.83 -----> 6.89 yolu mu ?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 586/1001 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •