Naime, müthiş müthiş.. Bayılıyorum onun canlandırdığı karekterlere... Borsada ki stresimi Naimeyi izleyerek atıyorum🤣
Naime, müthiş müthiş.. Bayılıyorum onun canlandırdığı karekterlere... Borsada ki stresimi Naimeyi izleyerek atıyorum🤣
%2 artıdan eksiye dönen ASİLSAN. bakalım ne yapacak bugün yarın.
çok ilginç yerde senetler var, örneğin migros öyle bir grafik çizmiş ki, %5-6 düşse 31 falan olsa bir daha zor toparlar, bu trendi koruyacak mı merakla izliyoruz. Aslında bu durum BANKALAR hariç tüm senetlerde var, düzeltmesi V nin ne şekil alacağı önemli. Senet bazında olmasada V şeklinde bir olay yaşadıysak yanına küçük bir v gelebilir. sonra büyük V kadar yukarı gider 138-140 bin endeks olur. Bu galiba çok uzun vadeli bir şey.
Yabancı hisse satarken , bizim borsayı onur meselesi yapıp yükselteceğimizi tahmin edip, longda kalmayı tahmin etti ve pozisyonu ona göre aldı.....Yada cambazlığı yapan her iki yerde kendisi. Bizim hiç etkimiz yok....Hisse satarsam herkes herkes short olur ve orda avlarım. Nitekim orada kümeleşme oldu ve sinek gibi avlandılar.
Pandemi araya girmeseydi 140.000 ler görüleckti bence. Bundan sonra ne olur bilinmez. Çünkü araba yolda büyük bir trafik kazası geçirdi. Tamir edilse bile eski hızla yolda gidebilecek mi.... Pek parlak bi durum yok ortalıkta... Tek teselli parasal genişleme. Bunun dışında her şey mafiş.
Yer İmleri