Sayfa 799/1001 İlkİlk ... 299699749789797798799800801809849899 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 6,385 - 6,392 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

1.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Sanırım bir başka papaz polemiği...Bazen insanın aklı duruyor,sanırım yine birilerin kaşıntısı tuttu !!!
    Yok be abi onların direkman vatandaşı değilse kişi
    Piyonlarının arkasında durmuyolar gördüğüm
    ama
    Nasa çalışani gökhan mı ne biri vardı mesela sırf kendi vatandaşları diye vaveylayla aldılar geri
    Nası bi pasaport sevdaları varsa
    Herhalde imaj için en önemli şeyin kimlik kartı olduğunu düşünüp o mantıkla harekete geçiyolar
    Yoksa o gökhan mi ne Nasa da ne yapıyo
    Çay mi dağıtıyor
    Çok kritik is mis yapmıyodur elbet
    Nasa mühim kurum ama orda olay Nasa masa sandalye degil
    o kimlik olayı
    Roma İmparatorluğu mantığı galiba
    Birimiz hepimiz hepimiz birimiz vs vs muhabbeti

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,189
     Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Sayın Ayhan Başkan;
    Bu Forumlarda ,Aynı kişinin birden çok üyelik/nick ile yazılar yazdığına dair yorumlar okuyorum..Bunun engellenmesi mümkün değil mi.?..
    Şahsen böyle, şeyleri uygun bulmuyorum...Belki abes olacak ama, çoklu nick'li kişileri,Her müşteriye farklı isim söyleyen ,pavyon konsomatrislerine benzetiyorum..
    Bunu ben en fazla zamanında ANELT hissesi topiğinde görmüştüm...Facedede çok,mesela Ak troller,devamlı muhaliflere ve Atatürkçülere küfür ediyorlar,sayısını unuttum şikayet edip ceza alanların,ama bu sefer başka rumuzlan niklen giriyorlar,genellikle bu çoğu net paylaşım sitelerdede durum böyle,birazda gevşek davranılıyor reklam gelirleri açısından,sıkıysa bunu deepwepte yapsınlar bakalım,adamın dötünden şırıngaylan kan alırlar,oraya girmek zaten dert,gireceklerini sanmıyorum,çok iyi ustalık ister,genellikle bu kişiler hep akıllı telefon kullanır,nerede öyle güçlü bilgisayarları.

Dolar/TL 6.8521

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Bursa Valisi Yakup Canbolat:

“Normalleşiyoruz, iyiye gidiyoruz ama şu mesajı vermek istiyorum. Önceki günkü rakamlar beni korkuttu. Sayı vermemeyim ama bir önceki güne oranla pozitif vaka sayısı bir günde %50 arttı. Bu vakaların yarısı Yıldırım’da. Yıldırım dikkat etmeli”

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Sanırım bir başka papaz polemiği...Bazen insanın aklı duruyor,sanırım yine birilerin kaşıntısı tuttu !!!
    Papaz yokluğunda belki para eder demişlerdir, üst mahkeme kararı bozar serbest kalır, Turp memnun olur.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Veririz elemanı dolar düşer
    bir halt olacağı yok.

ABD DOW -5.17%
    Türkiye etf -3.16

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ayrıntı versene başkanın, askerî helikopter pilotu zannettik itoğlunu, Hollandada forklift pilotu çıktı diye!
    Diyecek bir şey bulamadım.

Sayfa 799/1001 İlkİlk ... 299699749789797798799800801809849899 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •