Sayfa 365/579 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465 ... SonSon
Arama sonucu : 4631 madde; 2,913 - 2,920 arası.

Konu: HALK Cafe - III

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Vob ahalisi secbulun arıyor, onları zorla long yapmış. ��
    secbula duyguları mı kabarmış ahalinin?
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

2. Ciddi manada tuhaf işlemler oluyor.yurt dışı -4e dayanmışken burayı ısrarla tuttu.partilerdeki kemik oylar gibi BIST için de yabancının kemik bir oranı olmalı.kemik oranda mıyız acaba?yabanci satışı ağır olmayınca da endeks palasi Bist'i buralarda az hafif hasarlı tutabiliyor.
     Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Vob ahalisi secbulun arıyor, onları zorla long yapmış. [emoji41]
    Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Şortcuları kızdırmayım diye viop topiğine yorum attım viop çıkacak yazdım😆😆

4.  Alıntı Originally Posted by enigma72 Yazıyı Oku
    Ciddi manada tuhaf işlemler oluyor.yurt dışı -4e dayanmışken burayı ısrarla tuttu.partilerdeki kemik oylar gibi BIST için de yabancının kemik bir oranı olmalı.kemik oranda mıyız acaba?yabanci satışı ağır olmayınca da endeks palasi Bist'i buralarda az hafif hasarlı tutabiliyor.

Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Asıl traji komik olan Almanya ve Japonya. Bu adamlar bir gün kendi başlarına hareket edemedi, halbuki dinamikleri Farklı devletler ama dowu 1 saniye yanlız bırakmıyor, o ne yaparsa aynısını yapıyor. İşde bizim BİST borsası ilk kez Farklı bir oran ve fiyat sundu, halkpetrol ün Libya belki etkili olmuştur. İzleyelim ama dow %2 eksi kapatırsa düzeltme yerini herkes gece 23 de daha iyi görecektir.

Bankalar haricinde keyfin yerinde degil mi korona yagmasindan kaptiklarindan treyder?

6. Bankalardan çok uzak kaldım Migros ve ASELSAN çok vardı dün verdim. Beklemekten iyi geçti.

dow jones eski günlerine dönmüş.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

8.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Asıl traji komik olan Almanya ve Japonya. Bu adamlar bir gün kendi başlarına hareket edemedi, halbuki dinamikleri Farklı devletler ama dowu 1 saniye yanlız bırakmıyor, o ne yaparsa aynısını yapıyor. İşde bizim BİST borsası ilk kez Farklı bir oran ve fiyat sundu, halkpetrol ün Libya belki etkili olmuştur. İzleyelim ama dow %2 eksi kapatırsa düzeltme yerini herkes gece 23 de daha iyi görecektir.
    Bak pandemi bitiminde capon abd Güdümünden çıkıcak
    Alman ise hala sketcher botları giyiyo olucak bu sıcakta dahi

Sayfa 365/579 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •