Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Ciddi manada tuhaf işlemler oluyor.yurt dışı -4e dayanmışken burayı ısrarla tuttu.partilerdeki kemik oylar gibi BIST için de yabancının kemik bir oranı olmalı.kemik oranda mıyız acaba?yabanci satışı ağır olmayınca da endeks palasi Bist'i buralarda az hafif hasarlı tutabiliyor.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şortcuları kızdırmayım diye viop topiğine yorum attım viop çıkacak yazdım😆😆
Asıl traji komik olan Almanya ve Japonya. Bu adamlar bir gün kendi başlarına hareket edemedi, halbuki dinamikleri Farklı devletler ama dowu 1 saniye yanlız bırakmıyor, o ne yaparsa aynısını yapıyor. İşde bizim BİST borsası ilk kez Farklı bir oran ve fiyat sundu, halkpetrol ün Libya belki etkili olmuştur. İzleyelim ama dow %2 eksi kapatırsa düzeltme yerini herkes gece 23 de daha iyi görecektir.
Bankalar haricinde keyfin yerinde degil mi korona yagmasindan kaptiklarindan treyder?
Bankalardan çok uzak kaldım Migros ve ASELSAN çok vardı dün verdim. Beklemekten iyi geçti.
dow jones eski günlerine dönmüş.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Yer İmleri