Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Yarından sonra nasıl bi seyir bekliyorsunuz
S&P vadeli şu anda +. Yarın bize nasıl yansır acaba?![]()
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.
biri bu sayfa için link verse iyi olurdu eski konuya
*Yatırım tavsiyesi değildir.
Marjın yüzde 20 olmamasından dolayı çok da şey değil ya. Marjın yüzde 20 olması çok kötü bişey umarım hiç gelmez. Olmadı bi günde Max yüzde 10 zarar olsa ne ticarette bile normal. Bence ky koruyan en önemli konu bu Marj. Yüzde 10 olduğu sürece borsamız eskisi gibi çok hasar görmez çöküşlerde. Umarım uzun yıllar bu yüzde 10 Marj devam eder.
Bence yüzde 10 Marj olduğu sürece shortçular kolay kolay kazanamaz üstüne açığa satış yasağı da devam ediyor. Tebrik ediyorum bist yönetimini yatırımcısını koruyor.
Short oynayan Viopçular yine düşüşlerde kazanabilir de , hisse düşüşüne oynayanlar bist yönetiminin aldığı yüzde 10 Marj ve açığa satış yasağı ile çok bişey elde edemezler gibi. Ee yüzde 5 te de devre kesici uygulaması var zaten . Ben yatırımcıyı koruma konusunda bist in aldığı kararları çok doğru buluyorum ve tebrik ediyorum
Yer İmleri