Sayfa 282/643 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382 ... SonSon
Arama sonucu : 5139 madde; 2,249 - 2,256 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by adellos Yazıyı Oku
    12 mayısta 17,14’ten aldıklarımı, kapanışa doğru 19,64’e verdim. Üç haftada %14,5 net getiri. Bereket versin.
    Kaptırmış olabilirim! Takibimde olacak.
    Elinde tutan arkadaşlara bol kazançlar.
    19,10 ile tekrar giriş yaptım. Herkese bol kazançlar.

2. AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

Mal toplayacağım derken mal kaptırıyor , Thy bile hiç düzeltme yapmadı, tahta yapıcı da iş yok, pinti mal toplayacağım diye , iyice berbat etti hisseyi , endeks 110 binde hissenin haline bak

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. 110 bine 50 bin alıcı ağırlıklı. 590 a 730 bürüttakas. Leş kokusunu alan çakallar sahaya inmiş. Güzel olması dileğiyle devam.

Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Bloomberg aefes soruldu. Adamlar cok fazla dillendi ky cok dedi alınmaz dedi. Resmen ky oldu hisse alınmaz dediler

SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by diabl0 Yazıyı Oku
    Bloomberg aefes soruldu. Adamlar cok fazla dillendi ky cok dedi alınmaz dedi. Resmen ky oldu hisse alınmaz dediler

Kardeş bende seyrettim,alınmaz demedi.Sosyal medyada çok dillendiriliyor,bizim de takip ettiğimiz bir hisse ama dedi.Yani alınmaz sözü geçmedi.

6.  Alıntı Originally Posted by cemzano77 Yazıyı Oku
    Kardeş bende seyrettim,alınmaz demedi.Sosyal medyada çok dillendiriliyor,bizim de takip ettiğimiz bir hisse ama dedi.Yani alınmaz sözü geçmedi.
    Alınmaz acik acik demedi. Ama söylemek istediği bu. Hisse iyi ama herkesin dilinde olması sikinti. Benim cok sevdigim bir hisse ama son bir ayda budadar insani görmedim forumda ve hisse o günden beri poka sardı. Surekli teknik bozuluyor. Hep sağ gösterip sol yumruk yedik

7. Öyleyse, Özilhanda bugün yaptığı açıklamada Aefes alınmaz Migros alınır dedi. Çok dillendirilen hisseleri görüyoruz 5 e katlamışlar.

Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Holding bizi geçti biz niye düşüyoruz anlamadım

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 282/643 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •