GBC'yi portföyden çıkarıp yerine OKD değişken koydum. Aslında TCD ekleyecektim ama TCD zaten bendeki TKF ile aynı yönetildiği için fazlaca korele gidiyor. Farklı olsun istedim. Performansı da tüm değişkenler içinde iyi yerde görünüyor.
GBC'yi portföyden çıkarıp yerine OKD değişken koydum. Aslında TCD ekleyecektim ama TCD zaten bendeki TKF ile aynı yönetildiği için fazlaca korele gidiyor. Farklı olsun istedim. Performansı da tüm değişkenler içinde iyi yerde görünüyor.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Havayı koklayan üstadlardan bist kapanış tahminlerini alalım lütfen
https://strawpoll.com/ch853x56
Yak yac umut vadeden fonlar gibi geldi , yorumu olan varmi
Bazı hisse fonları aylık portfoy değişimi tablosunda, sahip olduklları hisselerin dökümlerini ve ay içerisinde yapmış oldukları hisse satış ve alışlarını gün gün detaylı olarak göstermelerine rağmen,bazılarıda hisselerini ve hisse hareketlerini sır gibi saklamaktalar.Bununla ilgili bir şikayette bulunmak istesek nereye nasıl başvurmak gerekir?Bilgisi olan var mı bu konuda?
Dün çok ufak ekleme yapmıştım AFT'ye. Keşke daha fazla ekleseydim, pişman oldum.
Bist 100 artıya döndü. O kadar olumsuzluğa rağmen. Tabi kapanış önemli hisse fonları için.
Ama endekste düzeltme olması daha sağlıklı olur. Gerçi bizim endeks dow ve dax gibi %3, %4 gibi yükselmedi daha temkinli idi.
Düzeltmede keskin düşüşler yaşama ihtimalimizin daha düşük olduğunu düşünüyorum, bu sebeple özellikle iyi yönetilen değişken fonlar da büyük kayıplar olmayacaktır diye umut ediyorum.
Asla yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri