Sayfa 170/1001 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270670 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,353 - 1,360 arası.

Konu: Viop-XX

1. [QUOTE=metalurjist_88;4521583]garanda 8.35 shortlara , 8.14 altı günlük kapanışlarda ilave yapacağım.

stop 8.40 üstü günlük kapanış.

Tp:7.52 abcd nin 1 e kadar uzayacağını düşünmüyorum.

Uzarsa eğer 7 den full artı full longa dönerim.

bankalar hakkında sizin düşüncenizi bilmiyorum ama olumsuz görüşler görüyorum....

bankaların bu faiz oranları ile para kazanamayacakları ile ilgili.... ben 6.5 yıl önce ev kredisi kullamdım 0.84 ile 0.80 altında kullananlar vardı ..

o zaman bankalar güzel kar ediyorken şimdi daha az maliyetle para bulup neden etmeyecekler merak ediyorum..

borsa ..hisse bazında yükseldi her gün bir kaç hisse ile ... eğer borsa yükselişe devam edecekse sıranın bankalara geldiğini düşünüyorum..

2. Bankalar haric ucuz hisse parmakla sayilacak kadar bile kalmadi...
    Bankalari da sanayi gibi gotururlersr bist nirelere nirelee gider....

3. bu ülkede her şeyin fiyatı en az iki kat arttı ..... dolar , gıda , otomotiv , hizmet sektörü ,arazi vs ... tl nin alım gücü düştü..o nedenle mb para bastı.

enflasyonu etkilermi etkilemez belki sınırlı olur.. çünkü her şey iki kat arttı zaten ... bunu borsaya uyarlasak borsa bence hala cazip..

hele ki bankalar... benim görüşüm bu...hafta başı duruma göre bankalara giriş yapmayı düşünüyorum... yanlış düşünüyorsam sizlerinde görüşünü görmek isterim...

4.  Alıntı Originally Posted by kumbar Yazıyı Oku
    Bankalar haric ucuz hisse parmakla sayilacak kadar bile kalmadi...
    Bedava peynir fare kapanında olur... Girin bankalara girin...

5.  Alıntı Originally Posted by kumbar Yazıyı Oku
    Bankalar haric ucuz hisse parmakla sayilacak kadar bile kalmadi...
    Özak gyo, sahol, asuzu, prkme, tcell, ittifak, aksa aklıma gelen nispeten ucuz kalmış ve iyi şirketler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    https://twitter.com/iDealDataHaber/s...750999553?s=19

Hindistan’da #koronavirüs vaka sayısında en büyük günlük artış yaşandı. Rusya’da vaka 520.000’i aştı.Pekin’de kentin en büyük gıda pazarı yeni görülen vakalar nedeniyle kapatıldı. ABD’de “durum yeniden kontrolden çıkabilir†uyarısı geldi.Piyasalar gelişmeleri yakından izliyor.
    abd de ülke sokaklara döküldü olaylar yaşandı global palanın umrunda olmadı... işsizlik beklenenin üzerinde eksi gelmişti hatırlarsanız dow takmayıp yükselişe devam etmişti..

bugün habertürkte bilim kurulu üyesini okudum... pik yapmamış ülkelerde vakanın arttığını ifade ediyordu.. avrupada ve bizde sorun görünmüyor ama yinede kurallara uymamız gerektiğini söylüyordu..

sizi tenzih ederim ... burada bu corona haberini ikinci dalga başladı tarzında ifade edenler oldu..

7.  Alıntı Originally Posted by $CAHO$ Yazıyı Oku
    Bensiz de yapabilecekler mi? İki üç kuruşluk hisseleriniz için hayal görüyorsunuz... Ekonomi göçecek...
    Sende sokak arası / cadde üstü dükkandan alışveriş edecen
    İstiyosan internetten siparis ver - evden çıkma
    Bizim ekonomi niye göçsün hacı abi ya
    Göçmez kuley kuley
    Bence

8.  Alıntı Originally Posted by $CAHO$ Yazıyı Oku
    Bedava peynir fare kapanında olur... Girin bankalara girin...
    burda birisi nikini hatırlayamadım.... ekgyo kumar masasına oturuyorum her gün 7 kademe alıyorum diyordu cuma günü 1.94 ten oturdum yazdı... ekgyo hacim zayıf 1.95ten çıktım yazdı...

bedava para sadece ekgyo da olmaz....

Sayfa 170/1001 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •