Sayfa 228/1001 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328728 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 1,817 - 1,824 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

1. olağanüstü bir hayat ... olağanüstü bir hayat..... olağanüstü bir hayat.... bu ne abi ya borsada kendinden kendine işlem yapar gibi , kendi kendinin reklamını margarinlemek ne oluyor ? peki peki anladık en olağanüstü gasteci sensin ....

bu birsellerin gülse ( avrupa yakası ) şu burnunu bi yaptırsa çok olağanüstü olacak.... look at manken d. akkaya before - after ... di mi ?

not : videoda gülse de dans ediyor ( bence berbat bi dans ) onu görünce burnunu yazayım dedim...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

2. usd/try 6.8140

Dışarıdayım içiyorum beni katmayın , guneysu gelir herhal az sonra

Zaten son dışarı çıkmalarımız sanırım yeniden yasaklar gelecek barı doya doya dışarıda içeyim

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Üzerine çok uğraşmadım ama sol üst köşeden sağ alt köşeye doğru çapraz bir izleme yapıyorsunuz. Görsel zeka gerektiriyor biraz. Fotoğraf çekip yorumluyorsunuz diyebilirim.

Bir de bu hızlı okumadaki püf nokta şudur ki , çoğu yazar; söylemek istediği 1 cümleye karşılık 10 tane boş cümle yazar . Kitabın anlattığı konuya biraz hakimseniz, boş cümleleri direk atlarsınız .

Bir romanda bu söylediklerimi çok rahat uygulayabilir ve 2 saatte 400 sayfalık bir romanı rahatlıkla okursunuz.
    roman öykü anı kitapları falan filan öyle okunmaz ... sindire sindire okunur yaşaya yaşaya... hızlı okuma teknikleri her zaman kullanılmaz.... şunu anlarım o romanla ilgili bir ön izlenim edinip farklı bir yerde kullanacaksınızdır o zaman olabilir... istisna yani... ya da bir yarışma falan olur. o da olabilir... onun haricinde normal okunmalı o tarz kitaplar...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Dışarıdayım içiyorum beni katmayın , guneysu gelir herhal az sonra

Zaten son dışarı çıkmalarımız sanırım yeniden yasaklar gelecek barı doya doya dışarıda içeyim
    Ağzından yel alsın, benim bir Bursa bir de Eskişehir yapmam şart, olursa Bizansa Eylül hanımı da? dinlemeye gideriz.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6. kitap okumak kitap okumak iyi güzel de insan düşünmeye daha çok zaman ayırmalı... yoksa başkalarının fikirlerinin papağanı olmak tuzağına düşüverirsin ... kitap makale okurken çok seçici olmalı amacına hizmet edenlerin dışındakilere elini uzatmadan önce bi dakka buna değer mi diye düşünmelisin... eleştirel düşünce insanın ilk önce hayatı değil kendini sorgulaması ile başlar... yeaaahhh

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ağzından yel alsın, benim bir Bursa bir de Eskişehir yapmam şart, olursa Bizansa Eylül hanımı da? dinlemeye gideriz.
    10 Haziran 922
    11 Haziran 987
    12 Haziran 1195
    13 Haziran 1459 ... Bu vakalarla insan başka bir şey düşünemiyor .. inşallah daha çok artmaz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8. sabuha_1679055.jpg

uçsuz bucaksız bir çölün ortasındayım
    dayanılır gibi değil çıkmazdayım
    adım adım izimde yalnızlığım
    reva mı hep kırık dökük sevdalarım

ah düşlerim berduş sevgilerim
    kalmadı hiç mecalimiz dalgın ümitlerim
    ah yanarım kırık virane anılarım
    bırakmadı yakamı yaslar faydasız dualarım

geç olmadan vazgeç bırak beni
    ardına bile bakma git unut beni

unut unut unut beni
    hüznüm yaralar seni dayanamazsın
    unut unut unut beni
    üşütür karanlığım alışamazsın

Sayfa 228/1001 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328728 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •