Sayfa 229/1001 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329729 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 1,825 - 1,832 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

1.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    kitap okumak kitap okumak iyi güzel de insan düşünmeye daha çok zaman ayırmalı... yoksa başkalarının fikirlerinin papağanı olmak tuzağına düşüverirsin ... kitap makale okurken çok seçici olmalı amacına hizmet edenlerin dışındakilere elini uzatmadan önce bi dakka buna değer mi diye düşünmelisin... eleştirel düşünce insanın ilk önce hayatı değil kendini sorgulaması ile başlar... yeaaahhh
    Okumayan adam neyi dusunecek..

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Okumayan adam neyi dusunecek..
    Fadimeninkini...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    dün 1159 olan vaka sayısı 1459’a yukselmiş durumda. Dün 643 olan yoğun bakım sayısı bugün 664, 266 olan entübe hasta sayısı 282’ye yükseldi. Günlük vaka sayısı günlük iyilesen hasta sayısından 474 daha fazla . Tedavisi devam eden hasta sayısı 21798’e yükseldi

son 3 günkü vaka sayılarındaki artık kötü .. ölum sayısının düşmesine güveniyoruz ama vaka artısı can sıkıcı böyle giderse yeni tedbirler gelir.

Siz bu rakamlara fazla takılmayın.Fahrettin koca ölenlerin yüzde 93 ü 65 yaş üstü dedi çıktı.Ölenlerin yüzde 7 si 65 yaş altı demektir.5000 ölümde 350 kişi 65 yaş altı ölüm demektir.Yahu ben bildiğim ,duyduğum çevremde gördüğüm vakalardaki ölümleri saysam 100 kişi rahat çıkar.E her 3 ölümden birini tanıyorum demektir))))))) 80 milyonluk ülkede ne güzel istatistik di mi. Benim bildiklerimde yüzde hiç de 7 çıkmıyor,baya baya 65 yaş altı ölüm biliyorum.Resmi ağızların ilginç istatistiklerinden biri.Burda en dikkat çekici ve sıhhatli veri yoğun bakımdaki hasta sayısı.Son bir haftadır çok ürkütücü bir ivmeyle artıyor.Vakalar hadi filyasyonla falan asemptomatikler dolayısı ile arttı diyelim,yoğun bakım nasıl artıyor.Yoğun bakım ile reel hasta sayısı arasında tüm dünyaca gözlenmiş kabullenilmiş direk bir korelasyon var.Bence yakalanan vakaların çoğu baya baya hasta olan insanlar , test sayısını artırdık bunlar asemptomatik vakalar falan diye milleti gene uyutmaya çalışırlar diye bu ayrıntıyı yazdım arkadaşlar.Aman ha tam saha defansa devam.

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Fadimeninkini...

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    roman öykü anı kitapları falan filan öyle okunmaz ... sindire sindire okunur yaşaya yaşaya... hızlı okuma teknikleri her zaman kullanılmaz.... şunu anlarım o romanla ilgili bir ön izlenim edinip farklı bir yerde kullanacaksınızdır o zaman olabilir... istisna yani... ya da bir yarışma falan olur. o da olabilir... onun haricinde normal okunmalı o tarz kitaplar...
    İhtiyaca göre kullanılır yahut kullanılmaz . Romanlar sadece bir örnek , 400 sayfalık kitabı 2 saatte okudum diyebilmek için. Yoksa yeri gelir 2 sayfalık kitabı 400 günde okursun. .

6.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Siz bu rakamlara fazla takılmayın.Fahrettin koca ölenlerin yüzde 93 ü 65 yaş üstü dedi çıktı.Ölenlerin yüzde 7 si 65 yaş altı demektir.5000 ölümde 350 kişi 65 yaş altı ölüm demektir.Yahu ben bildiğim ,duyduğum çevremde gördüğüm vakalardaki ölümleri saysam 100 kişi rahat çıkar.E her 3 ölümden birini tanıyorum demektir))))))) 80 milyonluk ülkede ne güzel istatistik di mi. Benim bildiklerimde yüzde hiç de 7 çıkmıyor,baya baya 65 yaş altı ölüm biliyorum.Resmi ağızların ilginç istatistiklerinden biri.Burda en dikkat çekici ve sıhhatli veri yoğun bakımdaki hasta sayısı.Son bir haftadır çok ürkütücü bir ivmeyle artıyor.Vakalar hadi filyasyonla falan asemptomatikler dolayısı ile arttı diyelim,yoğun bakım nasıl artıyor.Yoğun bakım ile reel hasta sayısı arasında tüm dünyaca gözlenmiş kabullenilmiş direk bir korelasyon var.Bence yakalanan vakaların çoğu baya baya hasta olan insanlar , test sayısını artırdık bunlar asemptomatik vakalar falan diye milleti gene uyutmaya çalışırlar diye bu ayrıntıyı yazdım arkadaşlar.Aman ha tam saha defansa devam.
    Bence en etkin cozum, imkani olanlarin Istanbul'u terketmesi..

Memlekette yer mi yok, Ege,Akdeniz ne gune duruyor.

Bundan sonra da cikacak her toplumsal sikinti Istanbul'u vuracak.

3. Nam no'lu tedbir ilacımızı, % 50 seyrelterek almaya başladık, hepiniz gebereceniz!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    İhtiyaca göre kullanılır yahut kullanılmaz . Romanlar sadece bir örnek , 400 sayfalık kitabı 2 saatte okudum diyebilmek için. Yoksa yeri gelir 2 sayfalık kitabı 400 günde okursun. .
    2 Sayfa bir yaprak olur, kitap başka şey hani kalın ciltli falan olur, aha onun adı kitap.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 229/1001 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329729 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •