Sayfa 233/1001 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333733 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 1,857 - 1,864 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Bi Sinop efsanesi var abi benim duyduğum, Türkiye 'nin en Avrupai şehri diyorlar. Bir de İsparta lafı çokça geçiyor. Gezdim falan ama içinde yaşanmadan hüküm verilmez.
    Sinop belki olabilir, Marrison Süleymanın memleketinden asla olmaz!

Sahilden içeri girmeyecen!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Bi Sinop efsanesi var abi benim duyduğum, Türkiye 'nin en Avrupai şehri diyorlar. Bir de İsparta lafı çokça geçiyor. Gezdim falan ama içinde yaşanmadan hüküm verilmez.
    Sinop güzeldir gercekten, yalniz ve sakin yasamasini seviyorsan.
    Ama kisin nemi ve rutubeti coktur.
    Bir de delisi ve topali coktur.

Bizansı daatıyoruz, arkadaşlar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

4.  Alıntı Originally Posted by samreit Yazıyı Oku
    Vardir ortak ölcekli sehir ve kasabalar.
    Ancak yapilasma yönünden bakmayacaksin.
    O konuda her yer ayni b.k.
    Istanbuldan başka gidecek bir yer yok. Diğer tüm şehirlerde hizmet kalite yerlerde. Emekliler için ege olabilir, diğer insanlar için tek care batı.

5.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Is'te konunun ozu de bu Doktor Bey, Istanbul'da yasayanlarin belki %70'inin Istanbul'la bir alakasi yok.

Son 30 yil icinde gelmis, gecekondu ayagina bir yere cokmus, simdi onu kaybetmek korkusu disinda bir isi gucu yok.

Benim cocuklugum Heybeliada'da gecti, Istanbul Universite'sinde 5 yilim gecti, simdi asla gitmem, arkadaslar bazen arar, gelirim Sabiha Gokcen'de bir kafeterya var, bir kahve icer, sonraki ucakla donerim diyorum.

50 sene once Istanbul'da yasamak asaletti, eski turk filmlerindeki Turkce'den cikarabilirsiniz, nasil konustuklarini, kibar, saygili, durust insanlardi.
    Rahmetli babam askerliğini 1957 teTuzla'da yedek subay olarak yapmış.lokantaya gittiğinde "tertemiz beyaz örtüler ve yemek yenirken hiç ses, gürültü olmaz insanlar çok saygılıydı" derdi.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by samreit Yazıyı Oku
    Vardir ortak ölcekli sehir ve kasabalar.
    Ancak yapilasma yönünden bakmayacaksin.
    O konuda her yer ayni b.k.
    Benim soru da , sanki İstanbul 'u savunur gibi olmuş.
    Aslında şunu demek istemiştim, memleketin her yeri aynı oldu . Birkaç efsane geziyor; Sinop, İsparta, Tunceli diye ama insan bozuldu artık, bu kokuşmuşluk en sarp dağ köylerini bile buldu . Ya da bizim beklentilerimiz tutarsız, aç gözlü.

Sizler genelde Y kuşağı, Baby Boomer olarak kişisel dokuma ulaştınız; Z kuşağının ise İnterneti varsa başka hiçbir şey umrumda değil. Bizim Y kuşağı arada sefil oldu gitti. Melez bi kuşak olduk .

Selim bey GUNEYSU nam lâkaplı herif nickinden de anlaşılacağı gibi Rizelidir, emme 2 ay Rizeye gider, git kardeşim dönme!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Istanbuldan başka gidecek bir yer yok. Diğer tüm şehirlerde hizmet kalite yerlerde. Emekliler için ege olabilir, diğer insanlar için tek care batı.
    Eskişehir, Bursa, Antalya, Ankara?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 233/1001 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333733 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •