Sayfa 238/1001 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338738 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 1,897 - 1,904 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

1. Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Bir hint doğru

Dama değil satranç

Pirinç değil buğday

100 değil 64

Birde iddia değil hediyeyi beğenir kral ufacık bir İstek ister usta sadece

Bu hikayeyi ilkokul da anlatırlar hala satranç dersi hocaları ilk önce doğru tahmin yapmaları istenerek

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. https://youtu.be/q4GLqMnu8i4

Böyle seslerde varmış eskiden şarkıdaki asalete bakın

3.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bir hint doğru

.
    Dama değil satranç

Pirinç değil buğday

100 değil 64

Bu hikayeyi ilkokul da anlatırlar hala satranç dersi hocaları ilk önce doğru tahmin yapmaları istenerek

Yıl olarak zamanlama nasıl
    O doğru ama değil mi -- kuzularda büyüyüp onlardanda yavru alıyon
    Ya naaber

E ne demişler
    Timing is everything
    Timing i eyi zamanlayeceğen yeğen

4.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Siz bu rakamlara fazla takılmayın.Fahrettin koca ölenlerin yüzde 93 ü 65 yaş üstü dedi çıktı.Ölenlerin yüzde 7 si 65 yaş altı demektir.5000 ölümde 350 kişi 65 yaş altı ölüm demektir.Yahu ben bildiğim ,duyduğum çevremde gördüğüm vakalardaki ölümleri saysam 100 kişi rahat çıkar.E her 3 ölümden birini tanıyorum demektir))))))) 80 milyonluk ülkede ne güzel istatistik di mi. Benim bildiklerimde yüzde hiç de 7 çıkmıyor,baya baya 65 yaş altı ölüm biliyorum.Resmi ağızların ilginç istatistiklerinden biri.Burda en dikkat çekici ve sıhhatli veri yoğun bakımdaki hasta sayısı.Son bir haftadır çok ürkütücü bir ivmeyle artıyor.Vakalar hadi filyasyonla falan asemptomatikler dolayısı ile arttı diyelim,yoğun bakım nasıl artıyor.Yoğun bakım ile reel hasta sayısı arasında tüm dünyaca gözlenmiş kabullenilmiş direk bir korelasyon var.Bence yakalanan vakaların çoğu baya baya hasta olan insanlar , test sayısını artırdık bunlar asemptomatik vakalar falan diye milleti gene uyutmaya çalışırlar diye bu ayrıntıyı yazdım arkadaşlar.Aman ha tam saha defansa devam.
    Hayır,viop başlığında son iki günde bu hastalığı normalleştirmeye çalışan yazılar görüyorum,şaka gibi,biri bilim kurulu üyesinin insanları korkutma amaçlı beyaz yalan söylediğini düşünüyor ve bizimle paylaşıyor bu arkadaşa göre yaz geldi ,güneş ışıkları dik artık korona az etkiliyormuş bizi......

Adam ömrünü bu işe adamış ama bu üye ve onun gibi düşünen binlerce insan bu işin fazla abartıldığını söylüyor ve her türlü emniyet tedbirini alan bir çok masum insan bunlardan hastalık kapıyor maalesef...

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Hayır,viop başlığında son iki günde bu hastalığı normalleştirmeye çalışan yazılar görüyorum,şaka gibi,biri bilim kurulu üyesinin insanları korkutma amaçlı beyaz yalan söylediğini düşünüyor ve bizimle paylaşıyor bu arkadaşa göre yaz geldi ,güneş ışıkları dik artık korona az etkiliyormuş bizi......

Adam ömrünü bu işe adamış ama bu üye ve onun gibi düşünen binlerce insan bu işin fazla abartıldığını söylüyor ve her türlü emniyet tedbirini alan bir çok masum insan bunlardan hastalık kapıyor maalesef...
    Türkiyenin tüm dünyadan ayrıştığına inanan bir kitle var. Biz özeliz ve farklıyız. Henüz bilimsel kanıt bulamadılar. Bulunca özgüvenleri bir kat daha artacak.
    Güneşin uv ışınlarına bende inanıyorum. Ama orada şunu atlamayın. Havanın sıcak olduğu memleketlerde klimalı kapalı alanlarda daha fazla vakit harcanıyor. Ve kapalı alan virüsün en sevdiği yer.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

6.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Yok yok sn tınaz akdenize gelmesinler,istanbullu evinde kalsın daha iyi)))))) Yüzdesel olarak bakarsak herhalde bu salgını en az umursayan insanlar istanbulda yaşıyor.
    Bence de yerlerinde kalsınlar,bir bilim kurulu üyesi;her yüz İstanbul ludan birinin virüs taşıyıcısı olabileceğini söyledi geçen gün...eee şimdi dün bizim ufacık ilçede 100 den fazla İstanbul plaka saydım yanında da İzmir plakalar bonus.....

7.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Geldigi yere donmesin ama yasamini daha saglikli surdurebilecegi , 40.000 nufuslu bir ilceye yerlessin mesela.

Ne trafik derdi, ne hava kirliligi, ne de virus derdi olur.

Bu hayati, en saglikli yasayanlardan biri bizim Reha GAYA, imrenilecek bir yasami var, ama Tavsanli derler, sosyal yasam sinirli derler, sanki bizim 65'likler, Istanbul'da her gun hovardaliga cikiyor.

Daha ozgur olur, daha cok guvenilir dost arkadas bulur.

Bir yerde okudum, Istanbul'da her gun isi gucu olmayan, cikip yolunu bulmaya calisan insan sayisi 1 Milyon kisi diyordu.

Sokak cocuklari, tinerciler haric.
    Ben bu nüfus tanımınıza uygun bir ilçede yaşıyorum ama diğer tanımlar bire bir İstanbul la uyuşuyor..

Kışın,Türkiye nin en kirli havaya sahip ilçelerinden biri,evet doğalgaz yok,yerli kömür yakılıyor,iki ana caddesi var trafik korkunç, nüfusun en az 25 bininin işi gücü yok,her sabah ptt ve Vakıfbank önünde en az 100 metre kuyruk olur....ama nüfus sadece 40 bin kişi..

8.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Mürekkep yalamış da yalamamış gibi yapıyor. ))))))

Vadeli piyasaları Chicago'da öğrenmiş sanki bizim kuzu gibi...Sütbıyık Hamza beni aşar, uğraşamaycem...)))))))
    Anaa ule bu bizim guzunun ust versiyonu olmasin. Baltayi dasha vurmayalim.

Sayfa 238/1001 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338738 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •