Sayfa 186/1001 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286686 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,481 - 1,488 arası.

Konu: Viop-XX

1.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    kekik yapraklarını puro gibi sarsak sinüsü akciğerleri dezenfekte ediyor mu ? bi de en önemlisi kafa yapıyo mu ?
    Hadi diyelim ki olur. Kekik yapragini puro gibi nasıl saracan. Biberiye gibi minik minik yaprağı var. Esansiyel yağı ile yaprağı çok farklı. Tadına bir bak bir Damla anlarsın ne olduğunu dalga geçiyor gibisin. İnşallah başına gelmez. Koca karı demiş koç kardeş. Bunu kullanan tavsiye eden bana kardiyoloji uzmanı. Bu corono sadece akciğere zarar vermiyor, kalbe önemli bir zarar veriyor. Çoklu organ yetmezliğine gidiyor. Hatta pıhtılaşma bozukluğu da yapıyor pıhtı atıyor. Bu beyne giderse ya ölürsün ya felç olursun.

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Su içine bir iki damla katıp gargara yapıp yutulabilir lakin çocuklar yada mide sorunu olanlar yapamaz. Burun içine sürmek bazen tahriş yada yara yapabilir. Bir bıyık varsa bıyığa bulaş kadar bir damla sürülebilir. Kokladikca fayda eder. İkinci bıyık yok zamsn varsa çift taraflı bant üstüne pamuk koyup damlatin koklayın hem akciğer temizliği yapıyor. Buhar fikri harika. 3-5 damla bile yeterli.
    Evet 5-6 sene önce buhar makinesi almıştım. Galiba iki misli fazla koyuyorum. Ayrıca kekikyağı bildiğim kadarıyla hidroksiklorokin içeriyor. Trump da kullanıyorum demişti. Ben size özelden başka bir şey yazayım. Bir kaç saatte uçuğu geçiriyor. Eczaneden alınan ilacın hiç öyle etkisi olmaz. Uçuk da herpes virüsünden oluyor.
    @erefefik

3. en iyi ilaç güreşçilerin kullandığı yağdır.

tüm vücuda sürecen.

ortaokul mezunu iken banka yönetim kuruluna bile alırlar adamı.

sür yağ . en iyisi.

virüs neymiş.
    Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.

4. akciğerde pıhtı olursa pulmoner emboli olursun yaaa. bi de onu her birinin farklı hedefi olan kan sulandırıcı ilaçlarla falan çözemezler .... böbrek taşı olsa icabında işi bilen doktor bi yumruk bile kodu mu o bölgeye o taşı düşürtür de , embolide olmaz o iş.....her gün sekmez periyodik olarak belli zamanlarda akciğerindeki o pıhtı atak yaptırır nefes alamazsın çırpınır durursun... uzun da sürebilir o ataklar bir ayı geçebilir de ...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

5.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Kısaca hastane mikrobu diyorlar,zaman zaman tüm hastanelerde oluyor
    Ben ondan bu halimle yırttım. Dört ameliyat bir yıl sürdü direkten döndüm. Hiç umudum yoktu. Hatta her ameliyat öncesi hissede tasi tarağı toplayıp çıkardim. %01 ihtimal bile vermiyordum kafamda oradan giderim tahtalı köye diye geçerdi. Bir sebep varsa tedavide kekik yağı diyebilirim. Yaranın içine üç ay kekik yağı sıktım. Her yeri tahriş etti dehşet kaşıntı yaptı ama en son temizlendi. Antibiyotik kullanmadan. Zaten yoktu antibiyotik. Bir tane vardı üç günde böbreğim gidiyordu zehirlendim ilaveten. Bu konuda ilaç en son 1940 yıllarında bulunmuş. Yeni ilaç 2014 den beri ruhsat alamamış. Hiç de öyle kolay değil. Yarın biri zarar gördüm der milyar dolarlık tazminat. Avrupa'da ABD de böyle .

6.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Evet 5-6 sene önce buhar makinesi almıştım. Galiba iki misli fazla koyuyorum. Ayrıca kekikyağı bildiğim kadarıyla hidroksiklorokin içeriyor. Trump da kullanıyorum demişti. Ben size özelden başka bir şey yazayım. Bir kaç saatte uçuğu geçiriyor. Eczaneden alınan ilacın hiç öyle etkisi olmaz. Uçuk da herpes virüsünden oluyor.
    sıcak şimşir tahta kaşık mı basıyosun uçuğa
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

7.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    akciğerde pıhtı olursa pulmoner emboli olursun yaaa. bi de onu her birinin farklı hedefi olan kan sulandırıcı ilaçlarla falan çözemezler .... böbrek taşı olsa icabında işi bilen doktor bi yumruk bile kodu mu o bölgeye o taşı düşürtür de , embolide olmaz o iş.....her gün sekmez periyodik olarak belli zamanlarda akciğerindeki o pıhtı atak yaptırır nefes alamazsın çırpınır durursun... uzun da sürebilir o ataklar bir ayı geçebilir de ...
    Çok iyi tarif etmişsin aynısını yaşadı. Ddimer cok yüksek ferritin, troponin i, yüksek. Kalp krizi değil oraya da enfeksiyon yapıyor. Nefes almayı birebir tarif etmişsin. 45 gün konuşacak kadsr nefesi yoktu. Bunun yaşı genç ve sigara içmezdi. Diğerlerini düşünün.

8. Herkes banka yönetim kurulu üyeliğini kapışmış bana bitane bile kalmamış geç kaldım

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 186/1001 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •