Originally Posted by
Jellat
Şeref yoksunu kadın dametes alıyorum nerdeyse geldi agzımın icerisine girecek terbiyesize bayan lütfen mesafeyeyi koruyalım dedim bayan ukala birde demezmi siz cekil diye kendisine farkındaysanız siz benim yanıma geldiniz dedim birdee kendisine maskenizi bogazınıza deyil agzınızda tutmalısınız dedim dedigi cevaba bak seni ilgilendirmez demezmi bende kendisine halkın saglıgınıyla oynuyorsunuz dedim kendi saglıgım için meyva sebze yeroyundan ayrıldım en güzeli maske takmayanlara ceza gerekse yasaklar gelsin
ya zaten yapışmayı seven bir toplumuz... markette sıra sana geldi di mi ...zaten arka sıradaki kişinin ensende nefesini hissediyosun böyle bildiğin üflüyo ensene doğru arada ayağı kolu çarpar .. .... neyse kasiyer kızımıza ürünleri veriyosun tek tek okuyup geçiriyor sen de poşeti açıp doldurmadan önce kartı veriyosun ... kartı okuturken kız sen poşetlere ürünleri yerleştirirken bi bakmışın arka sırandaki şahıs ( erkeği de kadını da aynı ) yanında bitivermiş ... daha sen poşetlere ürünleri koyup kartın işlemini yapılmamış ama arka sırandaki ultra sabırsız vatandaş , sepetindeki ürünleri kasa bantına koymuş senin yanına gelmiş... ya çok tuhaf bi ülkeyiz hakikaten ...
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
Yer İmleri