Sayfa 196/1001 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296696 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,561 - 1,568 arası.

Konu: Viop-XX

1.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Ev hanımı prim parasını nereden kazanacak kısmını atlamışlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yurt dışında çalışan çocuğu olan,altını parası olan,tarlası olan,satacağı evi olan...........
    TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..

2. Teşekkür ederim

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    faiz maliyeti vardır ve zaten fiyatın içindedir..

ayrıca.. örnek amacıyla..spot 10 tl olsun.. aralık vade 11..

vade sonunda eşitlenecekleri için..

vade sonunda spot 8 lira olursa spot pozisyon hisse başına 2 tl zarar yazar.. vadeli pozisyon 3 lira..

vade sonunda spot 12 lira olursa spot pozisyon hisse başına 2 tl kar yazar.. vadeli pozisyon 1 lira..

yani..vadeli pozlar düşerken daha çok, çıkarken daha az çıkar, spota göre.. matematiksel bir sonuç..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Faşist,sömürgeci ülkelerin(ABD ve AB) Orta doğuda yaptıklarını görmezden gel,kendi ülkeni sürekli kötüle,nereye kadar?
    Hiç 1 kimse mecbur kalmadıkça vatan topraklarını bırakıp ta başka bir ülkeye göç etmek istemez.
    mültecilerin geldiği yerlerin(HALEP VS.) fotoğraflarına bile bakamıyorsun,yerle bir olmuş bir kent var orada.Güç dengesinin olmadığı(RUSYA+İRAN+ESAD ) BİR YERDE UÇAKLARLA YERLE BİR EDİLMİŞ CEHENNEMDEN SAHNE VAR ORADA.

Ama anlamak istemeyene asla anlatamazsın.Sokak hayvanlarına gösterilen SEFKATIN yarısı kadarını MÜLTECİ ÇOCUKLARINA göstersek.

kimse MUTLAK BİR ÖLÜM riski OLMADIKÇA(ÖZELLİKLE ÇOCUKLARI İÇİN), nefret dolu gözlerle bakıldığı yere gelmez.

Dow 26 ile 27 arasında bir yere çıkar,sonra düşer.
    BİST allah kerim

5.  Alıntı Originally Posted by G.explorer Yazıyı Oku
    Biz ulkemizi seviyoruz ama şimdiki yoneticileri sevmiyoruz.
    Ulkemizideki sosyal devletinin ne kadar onemli olduğunu ve sosyal devlet konumunu 10 yildir kirpa kirpa bitiremediler.
    Saglik sistemini ozrllestirenler umarim yaptiği hatayi fark ederler.
    Turkiyedeki sosyal sistem bu hukumetin eseri değil, bilakis tirpanlayan şimdiki yoneticilerdir.
    Cehape diyeceginize ona sukretmeyi bilin.
    https://www.youtube.com/watch?v=lbCDK0ngD-M

Ben de geçmişte SSK'dan şikayetçiyim. Geçmişte SSK'dan şikayetçiyim. Ben de ülkemi seviyorum. Geçmişteki yöneticileri sevmiyorum. Özellikle SSK'nın yöneticileri.

Burası da siyaset forumu değil.

Ne olacak şimdi.

6.  Alıntı Originally Posted by Jellat Yazıyı Oku
    Şeref yoksunu kadın dametes alıyorum nerdeyse geldi agzımın icerisine girecek terbiyesize bayan lütfen mesafeyeyi koruyalım dedim bayan ukala birde demezmi siz cekil diye kendisine farkındaysanız siz benim yanıma geldiniz dedim birdee kendisine maskenizi bogazınıza deyil agzınızda tutmalısınız dedim dedigi cevaba bak seni ilgilendirmez demezmi bende kendisine halkın saglıgınıyla oynuyorsunuz dedim kendi saglıgım için meyva sebze yeroyundan ayrıldım en güzeli maske takmayanlara ceza gerekse yasaklar gelsin
    ya zaten yapışmayı seven bir toplumuz... markette sıra sana geldi di mi ...zaten arka sıradaki kişinin ensende nefesini hissediyosun böyle bildiğin üflüyo ensene doğru arada ayağı kolu çarpar .. .... neyse kasiyer kızımıza ürünleri veriyosun tek tek okuyup geçiriyor sen de poşeti açıp doldurmadan önce kartı veriyosun ... kartı okuturken kız sen poşetlere ürünleri yerleştirirken bi bakmışın arka sırandaki şahıs ( erkeği de kadını da aynı ) yanında bitivermiş ... daha sen poşetlere ürünleri koyup kartın işlemini yapılmamış ama arka sırandaki ultra sabırsız vatandaş , sepetindeki ürünleri kasa bantına koymuş senin yanına gelmiş... ya çok tuhaf bi ülkeyiz hakikaten ...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,176
     Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    faiz maliyeti vardır ve zaten fiyatın içindedir..

ayrıca.. örnek amacıyla..spot 10 tl olsun.. aralık vade 11..

vade sonunda eşitlenecekleri için..

vade sonunda spot 8 lira olursa spot pozisyon hisse başına 2 tl zarar yazar.. vadeli pozisyon 3 lira..

vade sonunda spot 12 lira olursa spot pozisyon hisse başına 2 tl kar yazar.. vadeli pozisyon 1 lira..

yani..vadeli pozlar düşerken daha çok, çıkarken daha az çıkar, spota göre.. matematiksel bir sonuç..
    ondan sonra hisseciler gelir viop hesaplaması nedir teorik nedir bilmez.

Short olanın donunu alacaklar der.

den ilk önce spotta tuttuğun malın fiyatına banka faizini (risksiz faiz) koy maliyetini öyle hesapla

2-3 yıl mal tutup %30 kar la verince %30 kazandım diyor.
    Bankada risksiz faizde bekletsen belki % 50 olacaktı akıllım diyemiyosun
    Bear_Bull
    @BearBull26

8.  Alıntı Originally Posted by G.explorer Yazıyı Oku
    Biz ulkemizi seviyoruz ama şimdiki yoneticileri sevmiyoruz.
    Ulkemizideki sosyal devletinin ne kadar onemli olduğunu ve sosyal devlet konumunu 10 yildir kirpa kirpa bitiremediler.
    Saglik sistemini ozrllestirenler umarim yaptiği hatayi fark ederler.
    Turkiyedeki sosyal sistem bu hukumetin eseri değil, bilakis tirpanlayan şimdiki yoneticilerdir.
    Cehape diyeceginize ona sukretmeyi bilin.
    Niye seveceksiniz ki?
    sözde demokrasi, özde oligarşi yönetimi azınlığın elinden alıp ülkeye tam demokrasi getirdi
    sizin neyinize lazım demokrasi!
    bakın artık haliçte yavaştan kokmaya başladı, yakındır 3 kilometreden araçların camını kapamaya burunlarınmızı tıkayarak haliçin yanından geçmemize
    hem neyinize lazım, öyle dünyayı kasıp kavuran salgında milletine hizmetde dünyaya örnek olan iktidarla sizin ne işiniz var
    ancak belli bir azınlık alabilecek o hizmetleri
    vatandaşa hizmet mi edilirmiş.
    Son düzenleme : dobra; 14-06-2020 saat: 23:57.

Sayfa 196/1001 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296696 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •