Sayfa 812/1001 İlkİlk ... 312712762802810811812813814822862912 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 6,489 - 6,496 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Kastamonu Valiliği, kent genelinde corona virüsü vakalarının artması nedeniyle vatandaşları, sosyal mesafe ve maske konusunda uyardı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Günlük yeni vaka sayılı liste

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Günlük yeni ölüm sıralı liste

Milli Savunma Bakanlığı : Pençe-Kartal Operasyonu başladı. Uçaklarımız teröristlerin inlerini başlarına yıkıyor. / Son dakika

Bursa Valisi : Kıymetli Bursalılar, İlimizde günlük Korona Pozitif vakada artışlar yaşanıyor. Lütfen kurallara uyalım . Hijyene, Sosyal mesafe kuralına, Maske kullanımına mutlaka uyalım, uymayanları uyaralım

Msb: Son zamanlarda karakol ve üs bölgelerimize her geçen gün artan taciz, saldırı teşebbüsünde bulunan, böylece halkımızın ve hudutlarımızın güvenliğini tehdit eden PKK ve diğer terörist unsurları etkisiz hale getirerek halkımızın ve hudutlarımızın güvenliğini sağlamak maksadıyla uluslararası hukuktan doğan meşru müdafaa haklarımız doğrultusunda Irak’ın kuzeyinde bulunan ve teröristler tarafından üs olarak kullanılan Sincar, Karacak, Kandil, Zap, Avaşin Basyan ve Hakurk’taki terör yuvalarına hava harekâtı icra edilmektedir.

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

8. günaydın, herkese hayırlı haftalar.

Sayfa 812/1001 İlkİlk ... 312712762802810811812813814822862912 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •