Kaynaklar: Telia, turkcell hisse satýþý için varlýk fonu ile görüþüyor-BN/Bloomberg HT
Kaynaklar: Telia, turkcell hisse satýþý için varlýk fonu ile görüþüyor-BN/Bloomberg HT
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kap : Paylarý Geliþen Ýþletmeler Pazarý’nda iþlem gören Safkar Ege Soðutmacýlýk Klima Soðuk Hava Tesisleri Ýhracat Ýthalat Sanayi ve Ticaret A.Þ. (Þirket) ile ilgili olarak 16/06/2020 tarihinde alýnan karar uyarýnca, Þirket paylarý 18/06/2020 tarihinden itibaren Ana Pazar’da (Grup 1) iþlem görmeye baþlayacaktýr.
Bu çerçevede, Þirketin paylarý, Geliþen Ýþletmeler Pazarý'nda iþlem gördüðü son gün oluþan kapanýþ fiyatý üzerinden belirlenen baz fiyat ile 18/06/2020 Perþembe gününden itibaren Ana Pazar Grup 1’de sürekli iþlem yöntemi ile iþlem görecektir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Pekin'de vakalarýn artmasý üzerine bütün okullarýn kapatýlmasý kararý alýndý.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Yer Ýmleri