Konya, Balıkesir,Diyarbakır’daki filolardan 30 un üzerinde F-16 havalanmış
Konya, Balıkesir,Diyarbakır’daki filolardan 30 un üzerinde F-16 havalanmış
1 kontrat pay vadelide 100 lotun varsa atıyorum temettüsüne göre 104 lota çıkmıyor mu ? ben pay vadeliyi hiç kullanmadım şimdiye dek , çok sığ geliyor bana. istediğim an girip çıkmam lazım endeks kontratında trailingle 110 lot 200 350 lot bi akımı yakaldın mı kar kitleyerek iz sür dur piramit yap problem yok, ama pay vadeli sığlaştı mı çok tehlikeli...kademelerin dolu olması lazım hacim yetersiz .
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
https://www.borsaistanbul.com/data/G.../gn414yeni.pdf
yukardaki linki dikkatlice okuyun ... sonra halen aynı fikirde misiniz söyleyin... üşenmeden okuyun...
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
temel mantık konusunda ülkede ne yazık ki sıkıntı var.. "yol yabdılar, hastane yabdılar" gibi sahte göstergelerle ülke insanın fakirleşmesi ve eğitim sistemi gibi konularda açık çöküş kamufle edilmeye çalışıyor..
tekrar etmek gerekirse..
2020 2000 den iyiyse:
2000 1980 den iyiydi..
1980 1960 dan iyiydi..
1960 1940 dan iyiydi..
1940 1920 den iyiydi..
umarım 2040 da 2020 den iyi olacak..
gayet basit bunu anlamak.. ülke her sene büyüyor (ortalamada)..duvar örürken her sene bir sıra çıkmak gibi düşünülebilir..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer İmleri