Sayfa 199/1001 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299699 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,585 - 1,592 arası.

Konu: Viop-XX

1. Konya, Balıkesir,Diyarbakır’daki filolardan 30 un üzerinde F-16 havalanmış

2.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    vadelide temettü yok.. daha doğrusu spot hisse temettü veriyorsa o vadede vadeli fiyatı temettü kadar iskontolu işlem görüyor (teorik fiyata göre, normal şartlarda)..
    1 kontrat pay vadelide 100 lotun varsa atıyorum temettüsüne göre 104 lota çıkmıyor mu ? ben pay vadeliyi hiç kullanmadım şimdiye dek , çok sığ geliyor bana. istediğim an girip çıkmam lazım endeks kontratında trailingle 110 lot 200 350 lot bi akımı yakaldın mı kar kitleyerek iz sür dur piramit yap problem yok, ama pay vadeli sığlaştı mı çok tehlikeli...kademelerin dolu olması lazım hacim yetersiz .
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    1 kontrat pay vadelide 100 lotun varsa atıyorum temettüsüne göre 104 lota çıkmıyor mu ? ben pay vadeliyi hiç kullanmadım şimdiye dek , çok sığ geliyor bana. istediğim an girip çıkmam lazım endeks kontratında trailingle 110 lot 200 350 lot bi akımı yakaldın mı kar kitleyerek iz sür dur piramit yap problem yok, ama pay vadeli sığlaştı mı çok tehlikeli...kademelerin dolu olması lazım hacim yetersiz .
    hayır çıkmıyor.. teorik fiyata göre (normal şartlarda) temettü kadar iskontolu işlem görüyor.. temettünün vadeliye yansıtılma biçimi bu..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Alıntı Originally Posted by Jellat Yazıyı Oku
    Şeref yoksunu kadın dametes alıyorum nerdeyse geldi agzımın icerisine girecek terbiyesize bayan lütfen mesafeyeyi koruyalım dedim bayan ukala birde demezmi siz cekil diye kendisine farkındaysanız siz benim yanıma geldiniz dedim birdee kendisine maskenizi bogazınıza deyil agzınızda tutmalısınız dedim dedigi cevaba bak seni ilgilendirmez demezmi bende kendisine halkın saglıgınıyla oynuyorsunuz dedim kendi saglıgım için meyva sebze yeroyundan ayrıldım en güzeli maske takmayanlara ceza gerekse yasaklar gelsin
    Surekli uyarmak gerekiyor mesafeyi korumak kadar ve hatta ondan onemlisi maskeyi düzgün takma alışkanlığını insanların beynine yerlestirmek lazım
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    hayır çıkmıyor.. teorik fiyata göre (normal şartlarda) temettü kadar iskontolu işlem görüyor.. temettünün vadeliye yansıtılma biçimi bu..
    https://www.borsaistanbul.com/data/G.../gn414yeni.pdf

yukardaki linki dikkatlice okuyun ... sonra halen aynı fikirde misiniz söyleyin... üşenmeden okuyun...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Surekli uyarmak gerekiyor mesafeyi korumak kadar ve hatta ondan onemlisi maskeyi düzgün takma alışkanlığını insanların beynine yerlestirmek lazım
    Dibine gireni mesafeyi koruması için uyardıktan sonra laf ederse şu söylenebilir;

Ben coronadan dolayı hastaneden yeni çıktım, benden size bulaşmasın diye uyarmak istemiştim. Siz bilirsiniz.

Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    https://www.borsaistanbul.com/data/G.../gn414yeni.pdf

yukardaki linki dikkatlice okuyun ... sonra halen aynı fikirde misiniz söyleyin... üşenmeden okuyun...
    nakit temettüde benim söylediğimin tersi bir bilgi mi var ?? nerede ? sayfa ?
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

temel mantık konusunda ülkede ne yazık ki sıkıntı var.. "yol yabdılar, hastane yabdılar" gibi sahte göstergelerle ülke insanın fakirleşmesi ve eğitim sistemi gibi konularda açık çöküş kamufle edilmeye çalışıyor..

tekrar etmek gerekirse..

2020 2000 den iyiyse:

2000 1980 den iyiydi..
    1980 1960 dan iyiydi..
    1960 1940 dan iyiydi..
    1940 1920 den iyiydi..

umarım 2040 da 2020 den iyi olacak..

gayet basit bunu anlamak.. ülke her sene büyüyor (ortalamada)..duvar örürken her sene bir sıra çıkmak gibi düşünülebilir..

Sayfa 199/1001 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299699 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •