samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Gına geldi, eskileri kötülemek yazılarınızdan
siyasetinizden...
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Dow -1.58
En düşük değer de şimdilik :25.163
Benim de viopla ilgili 2 sorum var arkadaslar..
1) yanlis bilmiyorsam endeks kontratta kazancta vergilendirme var. Mesela ben bu 3 ay 10 bin kar etmis olsam ;; bu kazanctan vergi kesilse ama sene sonunda bakinca toplamda 20 bin zarar etmis olsam.sene sonunda zarar etmis olmama ragmen vergi odemis mi olucam ? Bi hak talep etme hakkim var mi ??
2) pay vadelide kazancta vergilendirme var mi acaba ?
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )
belli bir temettü veriminin üstünde oluyor... çok uzuan değil okuyun
https://www.borsaistanbul.com/data/G.../gn414yeni.pdf
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
Futurelar - 2 açtı
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abd yine %7 geliyor gibi...
Yer İmleri