Sayfa 200/1001 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300700 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,593 - 1,600 arası.

Konu: Viop-XX

1.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    nakit temettüde benim söylediğimin tersi bir bilgi mi var ?? nerede ? sayfa ?
    var tabii olmaz olur mu ... üşenmeden okuyun dedim üşendiniz... belli bir temettü veriminin üstünde kontrat adedi artıyor
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    var tabii olmaz olur mu ... üşenmeden okuyun dedim üşendiniz... belli bir temettü veriminin üstünde kontrat adedi artıyor
    şu ana kadar pratikte hiç karşılaşmadığım bir durum.. uygun bir zamanda araştıracağım.. oldukça şaşırtıcı olur bu benim için eğer sizin söylediğiniz doğruysa..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,070
    Gına geldi, eskileri kötülemek yazılarınızdan

siyasetinizden...
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

4. Dow -1.58
    En düşük değer de şimdilik :25.163

5. Benim de viopla ilgili 2 sorum var arkadaslar..

1) yanlis bilmiyorsam endeks kontratta kazancta vergilendirme var. Mesela ben bu 3 ay 10 bin kar etmis olsam ;; bu kazanctan vergi kesilse ama sene sonunda bakinca toplamda 20 bin zarar etmis olsam.sene sonunda zarar etmis olmama ragmen vergi odemis mi olucam ? Bi hak talep etme hakkim var mi ??

2) pay vadelide kazancta vergilendirme var mi acaba ?

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

6.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    şu ana kadar pratikte hiç karşılaşmadığım bir durum.. uygun bir zamanda araştıracağım.. oldukça şaşırtıcı olur bu benim için eğer sizin söylediğiniz doğruysa..
    belli bir temettü veriminin üstünde oluyor... çok uzuan değil okuyun
    https://www.borsaistanbul.com/data/G.../gn414yeni.pdf
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

7. Futurelar - 2 açtı

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Abd yine %7 geliyor gibi...

Sayfa 200/1001 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300700 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •