Sayfa 62/919 İlkİlk ... 1252606162636472112162562 ... SonSon
Arama sonucu : 7351 madde; 489 - 496 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. Apo aganiz geri gelecek rahat olun 🤪

Onu bekliyorlar zararina verdigi yerden geri alacak once kutpoyu caksin sonra😁
    Kavga etmeyin yani buranin teknigide temelide odur. O isterse teknik cizersiniz 😉 O isterse de temel analiz ise yarar bu hissede!

Hani vardir ya bir hissede spekulator ne derse o olur diye yarim kalan isini tamamlamaya gelecek.Bence buranin akd si yerine kutponun akd sini takip ederseniz ne zaman gelecegini de gorursunuz😁

Alıntı Originally Posted by kafkas26 Yazıyı Oku
    Sen hiç ömrün boyunca teknik analiz diye bir şey duydun mu?
    Mesela hiç blomberg tv izledin mi?
    Bu gün medyada analizlerini sunanlar suçlu olmalı o zaman!
    Haddini bil diyorum sana!.
    Benim burada bilgi paylaşan hiç kimse ile problemim yok!
    Teknik analize inanmaya bilirsin lakin bu senin için gecerli!
    Bir daha söylüyorum, bana bulaşma bak işine!
    Suç işlediğimi düşünüyorsanız bu ülkede başvuracağın makamlar var.l!
    Gider başvurunu yaparsın akıl vermek yerine!
    Benim ile uğraşma!
    Yok yancıymış bilmem ne!
    Benim kimse ile işim olmaz anladın mı?
    Sen yorumunu yap bende.
    Burası babanın sayfası değil!

SM-J260F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bloomberg izlemiyorum.. Hiç bir TV kanalı izlemiyorum, izleyemiyorum..

Hisse de zaten sizin analizleriniz sayesinde yükseldi.

Sayın Yıldıztozu bensem, ben kimim (Bu arada ben temettüye yüzde 1 ihtimal veriyorum

Ya insan yazıların üslubunu azıcık olsa da ayırtedemez mi? Bense bu konuda aşırı iyiyimdir. Mesela sen, klasik bir twitter yarı hüstadısın. Yazılarında, ara sıra kaçırdığın, takipçilerim ifadesinden çok kolayca anlaşılıyor bu. Orada, istemediklerinizi engellediğinizden istediğiniz gibi at koşturup, insanları yönlendirip, onlardan para kazanabiliyorsunuz. Tahammülsüzsünüz, hemen hakaretlere başlıyorsunuz.. Çünkü acelecisiniz, sabırsızsınız, hızlıca para kazanmak istiyorsunuz, bu amaç uğruna etrafı yakıp yıkmak sizi rahatsız etmiyor. Devamlı egonuzu şişiren takipçilerinizden, artık kendinizi dev aynasında görüyorsunuz, oradakiler gibi hep güya isabet ettiğiniz şeyleri söylüyorsunuz, bazen araya yalanlar katıyorsunuz. Ceza alsanız bile devam ediyorsunuz, çünkü oradan pazarlama ile daha fazla getiri yaptığınızı düşünüyorsunuz.Bakınız, bırakın şu noktaya varacak demeyi, şuradan sattım diyen adam bile 1 milyon lira ceza aldı. Eski alışkanlıkların bırakılması lazım, artık toplu ortamlarda yazılan şeylere SPK çok daha fazla dikkat ediyor. Bir çok twitter üstadı artık teknik çizimlerine yorum eklemeyi bıraktı, grafiği çizip, siz anlayın artık diyor. Olay benim tekniğe inanma ya da inanmama meselesi değil. Burada yılardır, senden güzel teknik analiz yapan arkadaşlar var, kimseyi rahatsız ediyorlar mı. Sense iki grafik atıp, yüzde 10luk kar alabilmek için her geldiğinde sağı solu velveleye verip huzursuzluk oluşturuyorsun. Yani teknik analizi, asıl amacın, pazarlama için araç olarak kullanıyorsun. Ben hisse pazarlanmasına karşıyım. Hissem yüzde 10 artacak diye buna sessiz kalamam. Çok kazandım dediğin şey yüzde 10. Trader ci demek, yani al-satçı, kısacı.. Kötü bir şey demişim gibi hakaret ettin demeler filan. Sen bir trader cısın..Bugün varsın yarın yok. Azıcık karı görünce çıkacaksın, daha önce yaptın. Araç olarak kullandığın grafikleri atıp, sonra burada insanlara yazılar yazdın diye hisse dalgalanmalar yaptı sandığından, burayı yazı bombardımanına tutup, beceriksiz pazarlama taktiklerini gözümüze gözümüze sokman rahatsızlık veriyor. Ha bir de yazdığın yalan şeyler var. Hani A1 aldığı 1milyon küsür malı 6-7 şirkete brütte iken satıp ertesi gün de onlar malı halka dağıtacak demiştin..

Senin bana kızmanın belki sebebi benim üzerimden para kazanamaman. Çünkü ben uzuncuyum.. 33'ten satmadım mesela, çok iyi fırsat verdi. Ben şirketin 5 sene sonra nerede olabileceğini çıkarmaya çalışıyorum, gerçekten acaba finansal raporlardaki hedefler tutabilir mi diye. Sen 2'de iken almış olabilirsin, ama çıkmışsın işte. 20'den tekrar girmişsin. Çünkü çok iyi teknik analiz yapıyorsun.

Şunu tekrar yazayım, eğer şu olacak bu olacak dersen, bu yönlendirmedir. Bunu da SPK'ya bildiririm.

Benim hangi yazımın suç olduğunu ise anlayamadım..yazmamışsın çünkü. Hep yaptığın gibi gelişine yazışlar..polemikler..
    Son düzenleme : Usta; 13-06-2020 saat: 08:23.

3. Sayın Yıldız Tozu, Sayın Usta: önceliklere sizlere sonsuz saygı duyuyorum. Bildiklerinizi paylaşıyorsunuz (isteseniz paylaşmazdınız) yıllardır biz buradayız ve birbirimizi tanıyoruz. En iyi günde de, en kötü günde de. Zaman zaman elimizdeki hisse sayısı azalmış yada artmış olabilir. Bu işin doğası böyledir. Önemli olan hep burada Bilgi paylaştık.
    İşin ilginç tarafı forum ahalisinin hoşuna gitti galiba fiyat şu olacak, bu olacak söylemleri ki sessizler.
    Bu yüzden kendinizi fazla yıpratmayın derim naçizane. Ben şahsen öyle yapmayı düşünüyorum en azından bir süreliğine. Çünkü burayı üye olmadan da takip eden insanlar olduğunu biliyorum.
    Sağlıcakla kalın.....

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

4. Zaat çok bildiği için kaybetmiş sanırım hep olsun. Bilgiye deger veren her yorumcu benim için üstat tır. Krontun 8 tl den 32 ye giden yolculuğu da bu şekilde cok sancılı oldu. herkese selamlar

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Paylaşımlarım 6362 sayılı SPK nun ilgili maddelerinde belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz.

Yeni satış anlaşması imzalanmış: https://www.aa.com.tr/tr/sirkethaber...ih-etti/657819

Enerji sektörüne ait buradaki şirketlerin bazılarını daha önceki müşteri listesinden hatırlıyorum, mesela BEDAŞ ve ÇEDAŞ. Sanki tedarik şirketlerine, görevli tedarik şirketleri eklenmiş gibi.

Geçen hafta linkedin'deki bir yazıda, bu satışların ipucu verilmişti: Siz farkında olmasanız da biz, milyonlarca eve ulaşan enerji sektörünü destekleyen çözümlerimizle aslında hep yanınızdayız ifadelerine yer verilmişti. 3 sene önce hatırlarsanız, enerji sektörüne ne zaman gireceğiz filan diyorduk.

Bugünkü bu ilandan yapılabilecek bir kaç çıkarım var (isabetli olmayabilir)

1- Böyle bir satış haberi uzun süredir duymuyorduk. Bir kısmı zaten müşterilerimiz arasında olan şirketlere ait böyle bir haberi neden yayınlarlar-- ki çok daha büyük satışları yayınlamadıklarını biliyoruz. Acaba artık haber dönemi gelmiş olabilir mi?

2- Cengiz Holding ve Koloğlu Holding çok büyük şirketler, enerji alanı dışında da çok şirketleri var. Tedarik şirketlerinden sonra, görevli tedarik şirketlerine satış yaptıysak, kim bilir belki ileride diğer şirketleri de satın almalarda bulunabilir mi.

3- Mete Sansal'ın bu satışı Covid süreci ile ilişkilendirmesi önemli. Yani acaba Covid nedeniyle, uzaktan çalışmanın artmasından dolayı, şirketler güvenliği daha ön plana almış ya da zaten planlarında olan güvenlik planlarını hızlandırmış, öne çekmiş olabilirler mi..

Yazdıklarım, kafamdaki soru işaretleri, bize net olmayan durumlar. Her ne olursa olsun, her küçük satış, damlaya damlaya göl olur, yeni bir referans olur, zararı olmaz, güzeldir.

Ama yatırım tavsiyesi değildir, zira zaten bunlar önceden fiyatlanmış ya da hisse önceden primlenmiş olabilir.. Olayları değerlendirirken tek bir haberle değil, onlarca açıdan değerlendirmek lazım.

Bu arada, 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı kalktıysa, artık genel kurul yapılması önünde bir engel kalmamıştır herhalde..

8. Bilişimin ırzına geçiyorlar hergün. Yaratılan algı bitti. Saman alevlerine devam. Çıkacakmış gibi yapıp kucağa vermeler. Birkaç soytarı da yaktı milleti twitler de... Aldıysam sabredeceğim, benim kendime öğütüm.... ytd

Sayfa 62/919 İlkİlk ... 1252606162636472112162562 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •