Artan

10,67 10 18:10
23,54 10 18:10
15,40 10 18:10
4,07 10 18:10
3,41 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

108,90 -10 18:10
47,88 -10 18:10
455,50 -9.98 18:10
33,76 -9.97 18:10
4,18 -9.91 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

20.378.079.201,25 18:10
13.787.947.758,50 18:10
12.361.272.923,50 18:10
10.229.024.001,46 18:10
10.101.055.465,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7438 madde; 1 - 8 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Sen hiç ömrün boyunca teknik analiz diye bir şey duydun mu?
    Mesela hiç blomberg tv izledin mi?
    Bu gün medyada analizlerini sunanlar suçlu olmalı o zaman!
    Haddini bil diyorum sana!.
    Benim burada bilgi paylaşan hiç kimse ile problemim yok!
    Teknik analize inanmaya bilirsin lakin bu senin için gecerli!
    Bir daha söylüyorum, bana bulaşma bak işine!
    Suç işlediğimi düşünüyorsanız bu ülkede başvuracağın makamlar var.l!
    Gider başvurunu yaparsın akıl vermek yerine!
    Benim ile uğraşma!
    Yok yancıymış bilmem ne!
    Benim kimse ile işim olmaz anladın mı?
    Sen yorumunu yap bende.
    Burası babanın sayfası değil!
     Alıntı Originally Posted by Usta Yazıyı Oku
    Bak bak bak, 17de 33 olacak demiş de, geri 20ye dönecek demiş de. Bütün şarlatanların taktiğiyle ilgi çekip, gazlamalarını yapmaya kalkarsan, hayal kırıklığına uğrayabilirsin. Velev ki doğru olsun, hedef vermek suçtur, 33 hedefimiz diyemezsin, tekrar 20 olacak diyemezsin. 20 iken 27.5 hedefi veremezsin

Diğer taraftan, önceki yazındakilerin tamamı da suç. 28 üzeri çıkışlar olacak dersen, ki dedin, spk ya takılabilirsin. O zaman her geldiğinde buraya getirdiğin yancılarının sana faydası olmaz..Biz 3 senede senin gibi onlarcasını gördüğümüzden biliyoruz..

Bi daha yazayım, hisse pazarlama suçtur. Ben 3 senedir, yüklü buradayım ve belki 5 sene daha olacağım. Hisse artsın elbet isterim. Ama kendi dinamikleri ile. Birileri, benim şirketim üzerinden pazarlama yapıp, küçük yatırımcıyı söğüşlemeye kalkarsa, ikazımı yaparım, gerekirse yetkili mercilere de şikayetimi yaparım.

Kimseyle bilgi yarıştırdığım da yok, gerek de yok. Yeni bilgi görürsem paylaşıyorum, o kadar. Boş boş konuşmuyorum, sayfaları kirletmiyorum

Ve tekrar edeyim, sen benim ortağım filan değilsin. Bugün varsın,yarın yok
    SM-J260F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by kafkas26 Yazıyı Oku
    Sen hiç ömrün boyunca teknik analiz diye bir şey duydun mu?
    Mesela hiç blomberg tv izledin mi?
    Bu gün medyada analizlerini sunanlar suçlu olmalı o zaman!
    Haddini bil diyorum sana!.
    Benim burada bilgi paylaşan hiç kimse ile problemim yok!
    Teknik analize inanmaya bilirsin lakin bu senin için gecerli!
    Bir daha söylüyorum, bana bulaşma bak işine!
    Suç işlediğimi düşünüyorsanız bu ülkede başvuracağın makamlar var.l!
    Gider başvurunu yaparsın akıl vermek yerine!
    Benim ile uğraşma!
    Yok yancıymış bilmem ne!
    Benim kimse ile işim olmaz anladın mı?
    Sen yorumunu yap bende.
    Burası babanın sayfası değil!

SM-J260F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bloomberg izlemiyorum.. Hiç bir TV kanalı izlemiyorum, izleyemiyorum..

Hisse de zaten sizin analizleriniz sayesinde yükseldi.

Sayın Yıldıztozu bensem, ben kimim (Bu arada ben temettüye yüzde 1 ihtimal veriyorum

Ya insan yazıların üslubunu azıcık olsa da ayırtedemez mi? Bense bu konuda aşırı iyiyimdir. Mesela sen, klasik bir twitter yarı hüstadısın. Yazılarında, ara sıra kaçırdığın, takipçilerim ifadesinden çok kolayca anlaşılıyor bu. Orada, istemediklerinizi engellediğinizden istediğiniz gibi at koşturup, insanları yönlendirip, onlardan para kazanabiliyorsunuz. Tahammülsüzsünüz, hemen hakaretlere başlıyorsunuz.. Çünkü acelecisiniz, sabırsızsınız, hızlıca para kazanmak istiyorsunuz, bu amaç uğruna etrafı yakıp yıkmak sizi rahatsız etmiyor. Devamlı egonuzu şişiren takipçilerinizden, artık kendinizi dev aynasında görüyorsunuz, oradakiler gibi hep güya isabet ettiğiniz şeyleri söylüyorsunuz, bazen araya yalanlar katıyorsunuz. Ceza alsanız bile devam ediyorsunuz, çünkü oradan pazarlama ile daha fazla getiri yaptığınızı düşünüyorsunuz.Bakınız, bırakın şu noktaya varacak demeyi, şuradan sattım diyen adam bile 1 milyon lira ceza aldı. Eski alışkanlıkların bırakılması lazım, artık toplu ortamlarda yazılan şeylere SPK çok daha fazla dikkat ediyor. Bir çok twitter üstadı artık teknik çizimlerine yorum eklemeyi bıraktı, grafiği çizip, siz anlayın artık diyor. Olay benim tekniğe inanma ya da inanmama meselesi değil. Burada yılardır, senden güzel teknik analiz yapan arkadaşlar var, kimseyi rahatsız ediyorlar mı. Sense iki grafik atıp, yüzde 10luk kar alabilmek için her geldiğinde sağı solu velveleye verip huzursuzluk oluşturuyorsun. Yani teknik analizi, asıl amacın, pazarlama için araç olarak kullanıyorsun. Ben hisse pazarlanmasına karşıyım. Hissem yüzde 10 artacak diye buna sessiz kalamam. Çok kazandım dediğin şey yüzde 10. Trader ci demek, yani al-satçı, kısacı.. Kötü bir şey demişim gibi hakaret ettin demeler filan. Sen bir trader cısın..Bugün varsın yarın yok. Azıcık karı görünce çıkacaksın, daha önce yaptın. Araç olarak kullandığın grafikleri atıp, sonra burada insanlara yazılar yazdın diye hisse dalgalanmalar yaptı sandığından, burayı yazı bombardımanına tutup, beceriksiz pazarlama taktiklerini gözümüze gözümüze sokman rahatsızlık veriyor. Ha bir de yazdığın yalan şeyler var. Hani A1 aldığı 1milyon küsür malı 6-7 şirkete brütte iken satıp ertesi gün de onlar malı halka dağıtacak demiştin..

Senin bana kızmanın belki sebebi benim üzerimden para kazanamaman. Çünkü ben uzuncuyum.. 33'ten satmadım mesela, çok iyi fırsat verdi. Ben şirketin 5 sene sonra nerede olabileceğini çıkarmaya çalışıyorum, gerçekten acaba finansal raporlardaki hedefler tutabilir mi diye. Sen 2'de iken almış olabilirsin, ama çıkmışsın işte. 20'den tekrar girmişsin. Çünkü çok iyi teknik analiz yapıyorsun.

Şunu tekrar yazayım, eğer şu olacak bu olacak dersen, bu yönlendirmedir. Bunu da SPK'ya bildiririm.

Benim hangi yazımın suç olduğunu ise anlayamadım..yazmamışsın çünkü. Hep yaptığın gibi gelişine yazışlar..polemikler..
    Son düzenleme : Usta; 13-06-2020 saat: 08:23.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •