Alıntı Originally Posted by Black Diamond Yazıyı Oku
çok entarasan bir durum gerçekten...sorguda mıyız?
yahu bir sakin olun
bu nasıl bir psikolojidir yahu..foruma stres atmaya geliyorsunuz.
yok bende cevap mevap..bilgim de yok..anlamam ben bu işlerden hocam..soru sorma bana..kendimi kötü hissediyrum
benim kimseyi sorguladığım yok. hatta cevapları yazarken sadece yorumlara bakıyorum. kimin yazdığına bile bakmıyorum. bazen görüşlerini desteklediğim yazarları ertesi gün eleştirebilir hatta karşısında bile durabilirim elimdeki doneler yeterliyse.

ben sadece verilen bilgilerin ne kadar gerçek rasyolara dayalı olduğunu sorguluyorum.

anadolu efes gibi bir şirketteki üst düzey bir yöneticinin şirket bilgilerini seninle paylaşmış olması senin de bu "insider trading" bilgisini böyle basit bir forumda yazmış olman açıkcası bana inandırıcı gelmediği için diğer soruları sormuştum.

ben hiçbir zaman kafadan uydurma bilgi paylaşmadım. eğer yorum yapıyorsam "bana göre, kişisel fikrim" şeklinde yaptım. diğer verdiğim rakamlar ve bilgiler ya haber kaynaklı ya da şirketten ya da 3. parti kuruluşlardan gelen rapor kaynaklı.

bol kazançlar her şeye rağmen.