Sayfa 132/215 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182 ... SonSon
Arama sonucu : 1716 madde; 1,049 - 1,056 arası.

Konu: METUR - Blume Metal Kimya

1. Siz hala öğrenemediniz borsa şirketlerinin içinde profesyonel bir spek tutarak küçük yatırımcıyı soyan en ******** en pzvnk adamlar meturun sahipleri diyorlar sürekli herkes bunu konuşuyor spk nın kulağına gitti bu.....siz hala duymamış olamazsınız....yaklaşık profesyonel spekle 1,5 yıldır küçük yatırımcı dolandırıyorlarmış burda metur hisseleri üzerinde ...twiterda yazıyorlar....

2. Ağlayan yok sadece kızıyorum. Hergün 1 kademe alsa şuan 3 lere yaklaşmıştır. Benim malı alsın.
    Bu hafta içinde hareket getirmezse hergün yazıcam bu kağıdı almayan diye uyuz eşek bir spekülatörü var diye

3.  Alıntı Originally Posted by mahzen01 Yazıyı Oku
    Ağlayan yok sadece kızıyorum. Hergün 1 kademe alsa şuan 3 lere yaklaşmıştır. Benim malı alsın.
    Bu hafta içinde hareket getirmezse hergün yazıcam bu kağıdı almayan diye uyuz eşek bir spekülatörü var diye
    cimşit kardeşim neredeyse 2 yıldır sizin dediklerinizi fazlasıyla diyor zaten......OCAK AYINDA 5 TRİLYON VURDULAR AŞAĞI YUKARI ...ONDAN SONRA SPEK BURDA KÜÇÜK YATIRIMCI AVLIYOR KUMARHANE YAPTILAR BURAYI ŞE.SİZLER..

2.06 da 90 bin kadar birikmiş. Oraya kadar verir ve günü kapatır.

SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bugünlük bukadar dağılın.

6.  Alıntı Originally Posted by egecballh1 Yazıyı Oku
    siz hala öğrenemediniz borsa şirketlerinin içinde profesyonel bir spek tutarak küçük yatırımcıyı soyan en ******** en pzvnk adamlar meturun sahipleri diyorlar sürekli herkes bunu konuşuyor spk nın kulağına gitti bu.....siz hala duymamış olamazsınız....yaklaşık profesyonel spekle 1,5 yıldır küçük yatırımcı dolandırıyorlarmış burda metur hisseleri üzerinde ...twiterda yazıyorlar....
    bak şimdi seyredin malı vermeye başlıcaklar küçüklerin eline 2,20 den aşağı kadar..
    Son düzenleme : egecballh1; 16-06-2020 saat: 13:44.

7. Bu saatten sonra Götürmesin angut spekülatör beyin özürlü

Beklediğimden daha yukarı yaptılar. Karınızı bu adamlara bırakmayın. Klasik vermeye başladılar çünkü.

Sayfa 132/215 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •