Sayfa 511/748 İlkİlk ... 11411461501509510511512513521561611 ... SonSon
Arama sonucu : 5983 madde; 4,081 - 4,088 arası.

Konu: KOZAA - Koza Madencilik

1.  Alıntı Originally Posted by Pyrros Yazıyı Oku
    Tamam yok siz daha iyi biliyorsunuz, madem olayı çözdünüz neden bu kağıtta boşa bekliyorsunuz ki ısrarla? Bana göre de benim dediğim doğru ve zaman herşeyi gösterecek ömrümüz olursa. Adam buranın ağası benim ve ben istemeden kimse burada habere göre girip günlük vole vuramaz diyor. Buraya günlükçü, saatlikçi gelene de böyle gösteririm anyayı Konyayı diye her seferinde yaptığı için bilirim bunları. Tamamen olumsuz düşünüyor, bu kağıtlar gitmeyecek diye bakıyor olsam satar giderim kendi adıma ki bunu yaptığım hisselerim oldu. Aldım bekledim, baktım çok umut yok ve çıktım. Ama bunda olumlu düşündüğüm için de satamadığım gibi imkanım dahilinde fırsat buldukça ekliyorum ama asla kata kimseye de al kesin gidecek diyemem.. Sonuçta burası borsa, kim kime .... diye söz bile yazmış yurdum insnı
    Söyle bana gitmeyen kaç kağıt kaldı.Birincisi kozaalar diğerlerini söyle.Güvenipde gireceğim kağıt kalmadı.Benim işim belli olmaz portföyün bir kısmı ile bazen başka kağıtlara geçiyorum.Ucuz olarak şu an yeşil mantıklı bana göre.Ama ana hissem kozaa.Belki gidecek ama tahta yapıcısını sevmiyorum.Bak 1 ay önce mipaz lar vardı.Bölünmeden önce Alkim vardı 36 maliyetli.Sırf kozaa için heba ettim ikiside iki katını geçip gitti.Tek üzüldüğüm diğer hisselerde olsaydım çıkar kozaa lotlarımı ikiye katlardım.Maalesef nasip değilmiş.Çakıldı kaldı kozaa.Benim gibi kaç kişi daha vardır belkide.Ekmeğini yemeden gitmeyi
    Pek düşünmüyorum tabi Rabbim nasip ederse...
    Burada, tarafımdan yapılan yorum ve görüşler, YATIRIM TAVSİYESİ NİTELİĞİ kapsamında değildir.
    Borsada fırsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayı!!!

2.  Alıntı Originally Posted by ank11 Yazıyı Oku
    Egeen zamanında 4 tl idi.700 lere geldi eplas 0.50 kuruşdu 20 lere geldi daha 3-5 ay önce rtalb 1 tl den 52 yi gördü varda varrrr gitmeyen kaç tane kağıt kaldı.Bu hantal kağıt hala eski seviyesine gelmedi.Korkutucu olan ne.O kadar deneyimin var gözüküyorsun ama inan bu yazına şaşırdım.Kağıdı övüyormusun yoksa kötülüyormusun anlamış değilim.
    Bu yazıda konu spek kağıt değil. Kozaayı seviyorum ölene kadar satmayacağım sanırım. Ama bugün sinirlendirdi beni gözüme kestirdiğim iki kağıdın ikisi de tavan oldu ama ben bunu kıyıp da satamadım. Satılacak yer olsa %5-10 filan satardım ama. Kaldık öyle işte. Allahtan Rtalb almıştım 3-4 gün önce o şenlendiriyor portföyümü. Gerçi 1000 lotcuk ama olsun.
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by Pyrros Yazıyı Oku
    Tamam yok siz daha iyi biliyorsunuz, madem olayı çözdünüz neden bu kağıtta boşa bekliyorsunuz ki ısrarla? Bana göre de benim dediğim doğru ve zaman herşeyi gösterecek ömrümüz olursa. Adam buranın ağası benim ve ben istemeden kimse burada habere göre girip günlük vole vuramaz diyor. Buraya günlükçü, saatlikçi gelene de böyle gösteririm anyayı Konyayı diye her seferinde yaptığı için bilirim bunları. Tamamen olumsuz düşünüyor, bu kağıtlar gitmeyecek diye bakıyor olsam satar giderim kendi adıma ki bunu yaptığım hisselerim oldu. Aldım bekledim, baktım çok umut yok ve çıktım. Ama bunda olumlu düşündüğüm için de satamadığım gibi imkanım dahilinde fırsat buldukça ekliyorum ama asla kata kimseye de al kesin gidecek diyemem.. Sonuçta burası borsa, kim kime .... diye söz bile yazmış yurdum insanı
     Alıntı Originally Posted by ank11 Yazıyı Oku
    Söyle bana gitmeyen kaç kağıt kaldı.Birincisi kozaalar diğerlerini söyle.Güvenipde gireceğim kağıt kalmadı.Benim işim belli olmaz portföyün bir kısmı ile bazen başka kağıtlara geçiyorum.Ucuz olarak şu an yeşil mantıklı bana göre.Ama ana hissem kozaa.Belki gidecek ama tahta yapıcısını sevmiyorum.Bak 1 ay önce mipaz lar vardı.Bölünmeden önce Alkim vardı 36 maliyetli.Sırf kozaa için heba ettim ikiside iki katını geçip gitti.Tek üzüldüğüm diğer hisselerde olsaydım çıkar kozaa lotlarımı ikiye katlardım.Maalesef nasip değilmiş.Çakıldı kaldı kozaa.Benim gibi kaç kişi daha vardır belkide.Ekmeğini yemeden gitmeyi
    Pek düşünmüyorum tabi Rabbim nasip ederse...

Satıp gittiklerinize üzülmeniz doğal ama takılıp kalırsanız sağlığınızı da yitirirsiniz Allah muhafaza. Ben size gitmeyen kağıtlar söyleyebilirim ama yine gitmezse ne diyebilirim sonuçta bizler tahta yapıcı değiliz. Ve son cümlede ne güzel söylemişsiniz işte ekmeğini yemeden gitmemeyi düşündüğünüzü, şimdi yapmanız gereken de sabırla beklemek nakide ihtiyacınız acil değilse. Nasibimizde varsa da kazanır ve satarız elimizdekileri..

4.  Alıntı Originally Posted by Pyrros Yazıyı Oku
    Satıp gittiklerinize üzülmeniz doğal ama takılıp kalırsanız sağlığınızı da yitirirsiniz Allah muhafaza. Ben size gitmeyen kağıtlar söyleyebilirim ama yine gitmezse ne diyebilirim sonuçta bizler tahta yapıcı değiliz. Ve son cümlede ne güzel söylemişsiniz işte ekmeğini yemeden gitmemeyi düşündüğünüzü, şimdi yapmanız gereken de sabırla beklemek nakide ihtiyacınız acil değilse. Nasibimizde varsa da kazanır ve satarız elimizdekileri..
    İnşallah Temennimiz o yönde...
    Burada, tarafımdan yapılan yorum ve görüşler, YATIRIM TAVSİYESİ NİTELİĞİ kapsamında değildir.
    Borsada fırsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayı!!!

5. Aylık grafikte uzun vade direnç kırıldı 9.20 civarında şu an %25 yukarıda.. Teknik çok güzel çalışmış.

İkinci grafikte haftalık verdim. Mavi aylık. Kırmızı haftalık, orada da çok rahat görünüyor, dinleniyor diyebiliriz. Endekse ters hareket ettiği için gereğini yaptı bugün aslında.. 11.80 gördüğünde bir çok teknikçi ölüp ölüp dirilmiş olmalı..

6. Aynı grafiği günlüğe uyarladığımda direnci kırmış destekte dinleniyor görülüyor. Destek de bugün kapadığımız fiyat. Kozaa zor kağıttır destek altını gösterebilir spek. Ama ben gösterse de yönün yukarı olacağını düşünüyorum.

7. Hisse karakter olarak 3 ay toplandıktan sonra genellikle dördüncü ayda patlama yapıyor.

8. Yapıkrediden yapılan tonlarca işlem sonucunda (neredeyse işlemin yarısı) 400000 lot civarı satışla yine tiksindirme yaşadığımız bir gün şu ana dek. Garanti alıcı tarafında, bu da keyifsizliği artıran bir durum şu ana dek. Yatırım finansın alıcılarda ilk sırada olması işin güzel yanı ama citi ve creditsiz olmuyor bu iş..Bu film nerede ve nasıl kopacak acaba?

Sayfa 511/748 İlkİlk ... 11411461501509510511512513521561611 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •