Sayfa 648/1001 İlkİlk ... 148548598638646647648649650658698748 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,177 - 5,184 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. Tca % +0.78
    Zpf % +0.35

2. EIC kuzumuz için yeni fiyatımız: 0,020558

3.  Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Tca % +0.78
    Zpf % +0.35
    TCA dün benden aldığını bugün geri vermiş sağolsun. TCA için yeni fiyatımız: 0,050966

4. Zpe % +1.46

5. Hocalar eib var mi ?
    Saygılar.

6.  Alıntı Originally Posted by aliserpil2005 Yazıyı Oku
    Portföyünüzün ne kadarını sadece hisse fonlara ayırıyorsunuz dostlar.değişken fondan değil sadeçe hisse ydğun fondan bahsediyorum.ben %20 gibi ayırmayı düşünüyorum bundan sonra
    Benim %50 likit ppf, %30 hisse fon, %10 değişken %10 döviz bazlı fonda. Ancak ben 3-4 yıldır böyle taşıyorum ve asla satmıyorum. Sadece biriktirirken, endeks çok çıkmışsa diğerlerini biriktiriyorum, endeks gerilemişse hisse fon biriktiriyorum. Ama hisse fonun kategorisinde en iyi olup, relatif olarak endeksi yenebilenleri sadece. Alelade hisse fonlarını değil. Nadiren oranı %33 lere çıkabiliyor, en düşük %27 ler olabiliyor.

O gün ekranı açıyorum, ne kadar artıracaksam, dolar düşmüşse döviz bazlı olan, endeks düşmüşse hisse bazlı olanı. İkisi de ( hem döviz hem endeks ) artmışsa, değişken ile likite ekliyorum. Bahsettiğim oranların %3'ten fazla sapmamasını sağlıyorum ama.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

7.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Hocalar eib var mi ?
    Saygılar.
    Bende vardı ama artık onu tarihe gömdüm [emoji4]

8.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Benim %50 likit ppf, %30 hisse fon, %10 değişken %10 döviz bazlı fonda. Ancak ben 3-4 yıldır böyle taşıyorum ve asla satmıyorum. Sadece biriktirirken, endeks çok çıkmışsa diğerlerini biriktiriyorum, endeks gerilemişse hisse fon biriktiriyorum. Ama hisse fonun kategorisinde en iyi olup, relatif olarak endeksi yenebilenleri sadece. Alelade hisse fonlarını değil. Nadiren oranı %33 lere çıkabiliyor, en düşük %27 ler olabiliyor.

O gün ekranı açıyorum, ne kadar artıracaksam, dolar düşmüşse döviz bazlı olan, endeks düşmüşse hisse bazlı olanı. İkisi de ( hem döviz hem endeks ) artmışsa, değişken ile likite ekliyorum. Bahsettiğim oranların %3'ten fazla sapmamasını sağlıyorum ama.
    Teşekkürler bilgi için hocam.bu şekildeki bir tabloyu baz alırsak yıllık ortalama getiri ne kadar oluyor.son 1 yıllık veya geçen yılın ortalama getirisi sizde mevduat karşılığı yüzde kaç oldu

Sayfa 648/1001 İlkİlk ... 148548598638646647648649650658698748 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •