Sayfa 265/1001 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365765 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,113 - 2,120 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bu yapi kredi hakikaten ilginç para piyasasindan bi haber gibi hareket ediyor

0.79% bireysel krediyi verecegim diye bin takla atiyor diger bankalar.

bunlar tam olarak ne is anlamadim bana da gondermisler 104.000 lira odemesine ve oranina baktim !? önce şaka zannettim
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Gel de, köpürte köpürte % 1.59 'dan...
    Son düzenleme : hayek; 16-06-2020 saat: 22:21.

2.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    bu yapi kredi hakikaten ilginç para piyasasindan bi haber gibi hareket ediyor

0.79% bireysel krediyi verecegim diye bin takla atiyor diger bankalar.

bunlar tam olarak ne is anlamadim bana da gondermisler 104.000 lira odemesine ve oranina baktim !? önce şaka zannettim
    İng bana mesaj atip duruyordu 0.79 dan kredi verelim diye, bugün bu oranı 99'a cikardilar.

3. Bizim bularda supermarketlerde genellikle USA dan kiraz gelir. Napolyon kirazi gibi kirazlar 18AUD. Yin garii bol bol. Hele hele Salihli kirazi gibi kiraz hic gormedim. Onun iriliginde ozel manavlarda satiliyor ama fiyati 26 gayme. Reha Gaya beye duyurulur.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,443
     Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    İng bana mesaj atip duruyordu 0.79 dan kredi verelim diye, bugün bu oranı 99'a cikardilar.
    Çokları yükseltti,birara yarış yapıyorlardı düşükten

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,443
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Kiraz var kirazcık var, 5 gaymelik de vardı, bu 1 sınıf kiraz.
    Zamanında merkez Giresundu,özgü tadıylan aroması süperdi,şimdi kökleri bile kalmadı,üstelik şimdiki kiraz ağaçları gibi bodur değildi,mübarekler cami minaresiylen yarışırlardı,tabiki çıkmakta mesele idi,şimdiki kirazlarda bu aromayı bulamıyorum,üstelik Salihli taraflarında boyutu erik gibi,o yörelerin İzmir,Manisa arasının tadı tatlı,ama yinede aroması bana sarmıyor,üstelik sert,eskiden Giresunda yetişenlerinki ise sulu,ama pek sert değildi,boyutuda büyük değildi,Tokat,Amasyadada bol üretiliyor,ama izmir,Manisa yöresi gibi tatlı değil.

Ahmetg Guest
    Ne kadar ilginc gunler yasiyoruz ve yasadik

Seneler once Suriye sinirindaki mayinlar temizlensin diye ihale actilar sok olduk ve kimse anlamadi neden nasil?

Aradan 1 yil gecti Suriye de savas patlak verdi. Biz zannettik ABD ile Rusya birbirine girecek, birde baktikki ABD ulkeyi terkedip isi Turk askerine birakti. Iyide biz niye kabul ettik o zaman anlamamistik.

Aradan 1 sene gecti bu seferde Suriyenin belli bolgelerinde Suriye Lirasi terkedilip Turk Lirasina gecis baslamis. Yahu daha biz kendi ulkemizi yonetemiyoruz Suriye bizim neyimize demeden birde baktik Dogudaki bazi sinir illerimizde mayin tarlalari sokulmeye baslandi.

Acikca ve bariz bunlar bizimkilerin Amerikanin izni olmadan yapabilecegi seyler degil. Amerika izin vermeden sinek ucmaz etrafimizda.Peki Amerika bize bu topraklari veriyorsa bizden hangi topraklari istiyor?

cevabi ne kadar basit degilmi?

7. Yahu karistirma okadar, amerikanin basi corona ile karisikken bizimkiler kendi gobeklerini kesiyorlar. Uyuyan iti uyandirmanin bi alemi yok.

Sayfa 265/1001 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365765 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •