Sayfa 300/1001 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400800 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,393 - 2,400 arası.

Konu: Viop-XX

1. Sineğin yağını hesap ediyor adam

Bankalar da Direnç Geçip Gömmek bu anlama gelir

1 dene yatırımcıyı bile kaçırmak istemiyor mal vermek için açık ve net

Tabi bana göre YTd

2. Şimdi Direnç geçip mal verdiler se

Karları hüplettiler se

Yarın o malı üstten alır mı ?

Aklım da deli sorular

Gerçi şadet zincirine iyi alıştırdılar milleti

Mala girer gibi yapar tekrar bam bam 💥

Asıl filim devir teslim olduğun da kopacak

Ytd

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Sineğin yağını hesap ediyor adam

Bankalar da Direnç Geçip Gömmek bu anlama gelir

1 dene yatırımcıyı bile kaçırmak istemiyor mal vermek için açık ve net

Tabi bana göre YTd
    Yabancı dışında kimse satmaz artık bunu kabul edelim dostum

Adamlar bir şekilde bakkalla kuşla destek atıyor

Banka olayıda biraz farklı ortam oluşmadı alış için anlaşma olsun o zaman daha net çıkacak ortaya adamlar düşmeyen borsayı icat etmişler kaynak belgrad ormanları dikilen fidanların amaçları ortaya çıktı

4. Akıl mantık sahibi olunca bunun dışındaki şeyler konuşulamıyor.

Evde kesin cin veya iblis var. Çok şikayetçi değilim ekmek su istemiyorlar, kedi köpek alsan masraf ve seni anlamaz.

Şimdi süreki tek fiyat sistemi olmalı diye düşündüm, duvardan hemen hayır anlamında ses geldi.

Paralı ve parasız adam için oyunu maksimum dengeli hale getirecek sistem geliştirilmeli. Mevcut sistem organize ekiplere ve büyük paraya hizmet ediyor. Mesela rulette koyacağın paradan çok strateji önemlidir, borsada da o hedefe ulaşılması gerekir bence.

Daha önce bir öneri düşünmüştüm ister AL ister SAT fiyat tek olmalı ama sürekli değişmeli, isteyen almalı isteyen satmalı diye, yani her enstrümanın bir sahibi olmalı adam batınca ihale ile yeni biri masanın imtiyazını almalı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. Faizsiz sistem güçlendirilecekmiş. Geçen yıl katılım bankacılığı denetçilerinde aranan şartlar belirlenmişti. Şu an katılım bankalarının %6-7 payları varmış.

Yetişmiş insan gücünün bilgisi faizsiz sisteme göre, Garanti Bankası biz de faizsiz bir kanal kurup bu işe girmek istiyoruz demişti ama sonradan tamamen ayrı yapı olması gerekiyor dendi.

6. Yani geçen haftadan bu zamana

Short diğer 100 bine kafa atıyordu

Nereden nereye geldi

En fazla da azalma bugün oldu !!!

7.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Yani geçen haftadan bu zamana

Short diğer 100 bine kafa atıyordu

Nereden nereye geldi

En fazla da azalma bugün oldu !!!
    Bir iki gün izlemek lazım, gel gel de yapıyor olabilirler.

8.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    paranin miktar teorisi konusunun biraz eskimis oldugunu kabul etmekle beraber, piyasada ki para miktari ile enflasyon arasinda bir iliski olmadigi gibi bir sonuca ulasmak yanlistir.

yani artan para arzi enflasyona acik bir nedendir ! dunyada ozellikle abd ve japonya'da basilan paranin enflasyona neden olmamasi sizi yaniltmasin ! çunku para reel piyasaya enjekte olamiyor ! olsa enflasyonu gorursunuz !

ayrica piyasada acik bir "likidite tuzagi" var insanlar sifir faize ragmen harcamaya duyarsiz nakit tutmayi yegliyorlar. Ama bu varlik fiyatlarini balon haline getirdi ! emlak, otomotiv ve borsa balonlarini gordukce piyasa enflasyonu yerine varlik balonlarina tanik oluyoruz.

balonlar (ozellikle surekli sisirilmeye calisilanlar) bir gun patlamaya mahkumdur !
    Çok haklısınız. Olay da bu zaten. Mevcut iktisat teorileri iflas etmiş durumda. Bunlar muhakkak yeniden yazılacak ve o balonlar patladığında da dünyadaki bir çok sistem de kendiliğinden değişecek zaten... Malı çok olan düşünsün...
    Paranızın, emeğinizin ve zamanınızın kıymetini bilin... Çaldırmayın...

Sayfa 300/1001 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400800 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •