Sayfa 301/1001 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401801 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,401 - 2,408 arası.

Konu: Viop-XX

1. Faizi ekonominin içinden çıkaramazsınız.
    Katılım bankaları aklınca faizsiz iş yapıyorum diyor ama onlarda para satıyor. Faiz kelimesi yerine başka bir jelime kullanınca faiz başka birşey olmuyor katkı payı diye katılım bankalarının verdikleri de faizden başka birşey değil. Faizler yüksekkken fazla düşükken az neye göre değişiyor bu katılım endexi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Karar verebildik mi arkadaşlar? Ne yöne poz alıyoruz? Short mu long mu?

3. Pazartesi 124 xxx Rakamlar dan 129.xxx rakamlara geliyor

5 bin puan

Dow akarken satış karşılıyor
    Bugün çok kolay direnç kırma imkanı varken kırmıyor yetmiyor direnç geçti yapıp mal veriyor ve kazançları siliyor

Gelde iyi niyetli ol iyimser ol bu tablo da

Dow şırıl şırıl akarken malı alırken kalbi iyi ritim atmış demekki baksana en ufak güzelikte bam bam

4. ABD de eskiden kalma silah yasası var, isteyen silah edinebiliyor, modern dünyada devlet dışında silah edinmek daha sınırlı.

Malesef para da silah gibi sınırlanıyor gibi. İhtiyacından fazla nakit bulunduramazsın bir yatırım enstrümanına yatırmak zorundasın şeklinde bir sistem gelişiyor. Aslen uzun zamandır nakit kullanmıyorum, kredi kartı nakit yerine geçiyor gibi, herkesde kredi kartı var, ihtiyaç olunca kullanıyor, konut, taşıt, ihtiyaç kredileri de patladı, eskiden miras diye bir şey vardı, şimdi ölenin kredi borcunu sigorta şirketleri üstleniyor, borcu çok olanlar ölünce reddi miras da çoğalır.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. 124 de uzlaşmam dedim

123 yanmadan gitti 127 bugün de 129 yaktı

Sabırla bekliyorum no panik no telaş

Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Karar verebildik mi arkadaşlar? Ne yöne poz alıyoruz? Short mu long mu?
    İkiside ama long daha çok malum destek devletten ırz meselesi artık

7.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Şimdi Direnç geçip mal verdiler se

Karları hüplettiler se

Yarın o malı üstten alır mı ?

Aklım da deli sorular

Gerçi şadet zincirine iyi alıştırdılar milleti

Mala girer gibi yapar tekrar bam bam ��

Asıl filim devir teslim olduğun da kopacak

Ytd
    Üstad devir teslim, hepimizin artık burası kesin düşmez dediğimiz günlerde başlar ve bir kaç hafta sürer. Daha orada değiliz. Şimdi azıcık vermeye kalksalar kimse gelmez bir daha buraya... Bazı tahtaları endekse uyarlamak lazım... Artık daha fazla gitmez dieyip shortluyoruz, anında cort yapıyorlar... Artık düşmez deyip long yaptığımızı da gömüyorlar şerefliler... 2-3 gün döküp, sonra yollarına devam ediyorlar. Bir de parsellenme söz konusu... Kimse kimsenin tahtasına bulaşmıyor büyüklerin... Topyekün tek yönlü hareketi görmeden trend dönüşüne odaklanmamak lazım diye düşünüyorum...
    Paranızın, emeğinizin ve zamanınızın kıymetini bilin... Çaldırmayın...

8. Özel bankaların faizleri nispeten daha yüksek. Tahminim kamulardan kredi çekenler özele borçlarını ödüyor. Ayrıca özel bankalar yurt dışında tuttukları kaynakları da yurt içine getirip yüksek faizli mevduatları yenilemiyor da olabilirler.

Son kovit olayı özel bankalarda kim gerekli kim gereksiz ortaya çıkarmıştır, muhtemelen insan kaynağında da küçülmeye giderler.

Yerli PD/DD, F/K gibi şeylere bakıyor, gerçek yatırımcı büyüme oranlarına bakıyor, bankalara uzun süre yabancı gelmez bence.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 301/1001 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401801 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •