Sayfa 657/1001 İlkİlk ... 157557607647655656657658659667707757 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,249 - 5,256 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    bu arada mükafat portföyün bist 30 endeks fonu ve altın katılım fonu işlem görmeye başlamış.
    Endeks fonu pasif fon, bist 30 endeksi getirisi benim için yeterli diyenlere hitab ediyor. Her 2 fonu değerlendirmek için biraz daha veri oluşması lazım.

2.  Alıntı Originally Posted by md1 Yazıyı Oku
    Elinize sağlık. yabancı hisselerin değişik para birimlerini tl'de ortaklaştırmanız daha doğru sonuçlar oluşturmuş. Benim gördüğüm YAY için OCDO lot 20500 gözüküyor kap'ta. FPH'de küsüratlar toplamda 3 lot farkettirmiş ama çokta önemli değil.
    Rica ederim. Sagolsun Mustafa ustadin yardimlariyla degisik para birimlerini tl de ortaklastirdik. Yay da bulunan ocdo hissesini 20500 lot yazdigimizda potfoydeki pay orani yuzde 25 civarina cikiyor. O yuzden 0 lot yaptim Ocdo hissesini . Ayni sorun Afv fonunun icerisinde de var Londra borsasinda islem goren hisselerin portfoydeki pay orani tabloya ekleyince cok fazla gozukuyor. Ayrica Tmg fonunda japonya borsasinda islem goren 2- 3 hissenin kodlarini calistiramadim. Bir Tzd fonu icerisinde Zplib byf si var onun yerine bankacilik endeksi kodunu calistirdim ama portfoydeki pay sayisi cok fazla artti. Eger bu hatalarin cozumunu biliyorsaniz lutfen yaziniz.

Alıntı Originally Posted by aliserpil2005 Yazıyı Oku
    Emeğine sağlık hocam.paylaşmaya da izin verirsen sevinirim.dışa aktarmaya izin vermiyor
    Rica ederim. Disa aktarmayi acmayi unutmusum aciyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Endeks fonu pasif fon, bist 30 endeksi getirisi benim için yeterli diyenlere hitab ediyor. Her 2 fonu değerlendirmek için biraz daha veri oluşması lazım.
    düzenli biriktirme ile sonuç alınabiliyor
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

4.  Alıntı Originally Posted by ~YTA~ Yazıyı Oku
    KTM taşıyan ya da bu fon ile ilgisi olan arkadaşlar var mıdır aramızda?
    KTM sevdiğim bir fon.
    Ben başarılı buluyorum.Hatta dün alış verdim.
    Saygılar.

5.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    KTM sevdiğim bir fon.
    Ben başarılı buluyorum.Hatta dün alış verdim.
    Saygılar.
    ktm hisse senetleri için karşı pozisyon türev araç kullanmıyor görünüyor... katılım fonlarında türev araç kullanımı yok mu
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

6.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    ktm hisse senetleri için karşı pozisyon türev araç kullanmıyor görünüyor... katılım fonlarında türev araç kullanımı yok mu
    İslami usullere göre işlem yaptığından hiçbir katılım fonunda türev araç kullanılmıyor .bildiğim kadarıyla bu da riski artırıyor.bende de bir miktar ktm var.mart ayındaki düşüşte oldukça aşağı hareket etmişti.borsa iyiyken getirisi makul ama düşüşü pis oluyor.temkinli olmakta fayda var.

7. Borsa düşüyor, altın düşüyor.
    Dolar galiba tek akçe.

Bilgi paylaşımlarınız için teşekkür ediyorum arkadaşlar. Ben de bugün alım girdim. PPF de beklemektense biraz risk almak gerek diye düşünüyorum kendi açımdan.
    Geçmiş dönem fiyat hareketlerini incelediğimde covid düşüşünden sonra toparlanması çok uzun sürmemiş. Yıllık getiri anlamında da oldukça tatminkar.

Sayfa 657/1001 İlkİlk ... 157557607647655656657658659667707757 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •